Ulice 17.6.2014 - 2632. díl

Miller bude mít pro Lumíra dobrou zprávu. Díky novým kontaktům ze včerejší akce se jim podaří podstatně ušetřit na předvolební kampani. Skvělou zprávu bude mít Miller i pro Michala. Rýsuje se nová akce, jež znamená další příjem pro hospodu.

Jeden ze včerejších hostů by u Michala rád uspořádal rodinné setkání. Michal bude na jedné straně rád, že včera u byznysmenů zabodoval. Jenže za jakou cenu? Šárka i Henry budou ze včerejšího rautu dost přešlí. Šárku bude navíc zajímat, kdo jim teď vlastně šéfuje. Michal, nebo jeho bratr? Samotný Michal uzná, že takhle si fungování své hospody nepředstavoval... Půjde Michal do dalšího kompromisu, aby hospodu zachránil? Anebo se rozhodne zvednout kotvy jako Mára? A kdo další se chystá do zahraničí? Na jak dlouho? Koho to dost zaskočí? A jaké plány mají na léto Lumír se Simonou?

Petra vyzvídá
Olda bude díky Petře jako vyměněný. Zase bude plný energie. Petru zaskočí nejen ranním tancem, ale i svým sexuálním apetitem. Také Petra bude jedno překvapení, ovšem pro Oldu až tak příjemné nebude, pěkně mu zavaří. Petra se mu pochlubí, jak pěkně si popovídala s prodavačkou v pekařství. Olda bude Petru před Nyklovou coby největší drbnou Ulice okamžitě varovat. Už kvůli Jitce nebude stát o to, aby se Nyklová začala v jeho soukromí šťourat. Ostatně s Jitkou se dnes Petra potká, když půjde na sraz s Dášou. Zatímco Jitka si ji hned nezařadí, Petra Oldovu manželku pozná okamžitě... Co bude Petře vrtat hlavou? Vytáhne z Oldy, proč se s ním Jitka rozešla? Jakou zprávou ji Olda dostane? A co praskne na Hynka?

Miloš se chce stěhovat
Ema si u snídaně vzpomene, že se dnes u nich zastaví Bedřich kvůli úpravám jejich bytu. Milošovi se to ale moc hodit nebude, protože má v hospodě sraz se známým, který mu dohodil minulou práci v Rakousku. Nakonec se Miloš domluví s Evou, že dorazí o něco později a s Bedřichem pak vše probere. Jenže to bude další slib, který nesplní. To Marie své sliby plní. O přestávce si počká na Viki, aby s ní probrala, jak to bude dál s jejich kapelou... Přesvědčí Marie Viki, aby v kapele zůstala? Jakou botu udělá Boris? Jak se to podepíše na vztahu Viki a Franty? A s jakou novinkou se vrátí z hospody Miloš? Přesvědčí Evu, aby Prahu vyměnila za Šumavu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.6.2014 - 2632. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz