Ulice 18.6.2014 - 2633. díl

Hynek bude ráno tak vychvalovat pilulky na potenci, že po nich Olda taky zatouží. Zvláště když se dozví, že pro něj neznamenají žádné zdravotní riziko. Naopak. Na webu je dokonce lidem po mrtvičce doporučují.

Hynek Oldovi jednu pilulku na vyzkoušení věnuje, aby si nemusel hned objednávat celé balení. Pro jistotu ho bude ještě i varovat, že by měl mít sex do dvou hodin od chvíle, kdy si ji vezme, jinak zažije hodně dlouhou a nepříjemnou noc. Olda neponechá nic náhodě. S Petrou se domluví na přesný čas a pak začne připravovat romantický večer. Jenže ten se mu vymkne z rukou... Proč se u Oldy bez varování objeví Jan s Eliškou? Jak dlouho se zdrží? Co s Oldou udělá pilulka na potenci? Jak Oldu vypeče Petra? Proč bude Simona shánět pro Oldu doktora? Co s ním bude?

Ema bojuje proti stěhování
Eva s Milošem by rádi oslavili i s Emou Milošovu novou práci. Pro Emu to taková bomba nebude, ovšem jen do chvíle, kdy se dozví, že se jedná o práci v Rakousku. Naději, že se Miloše konečně zbaví, vystřídá vzápětí pořádný šok. Eva s Milošem jí totiž oznámí, že se budou stěhovat na Šumavu, aby rodina zůstala pohromadě. Emě se v tu chvíli zhroutí celý svět. Místo do školy zamíří do pekařství za Ančou, aby ji poprosila o pomoc... Je nějaká šance, že by si Eva s Milošem stěhování rozmysleli? Co bude dál s Emou? Může se bránit? Pomůžou jí Liškovi i tentokrát? Mohou pro ni v této situaci vůbec něco udělat?

Žádost o ruku
Pošťačka bude mít pro pana Peška rekomando, které si bude muset převzít do vlastních rukou. Na rozdíl od normální korespondence ho Amálie nebude moci za něj převzít. Leda že by byli manželé nebo že by Vlastimil Pešek napsal pro Amálii plnou moc a vyřídil si to na poště. Pana Peška to zaujme, ale doma se k tomu už vracet nebude. Později ho potěší návštěva Adriany a Eddieho. Vnučka se mu hned pochlubí, že se jí od podzimu rýsuje nová práce v Oldově fitku. Jen si musí udělat kurz, na který momentálně nemá peníze. Od dědy si je však nevezme... Co Adriana s Eddiem naopak neodmítnou? Čím Adriana dědu překvapí? Co Amálie řekne na Vlastimilovu nečekanou nabídku k sňatku? Proč se Vlastimil tak náhle rozhodne pro svatbu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.6.2014 - 2633. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz