Ulice 20.6.2014 - 2635. díl

Vlastimil Pešek se ráno začne strachovat o Amálii. Doma nebude, telefon mu brát nebude, navíc o ní nikdo nebude mít nejmenší tušení. Vlastimil totiž zajde za Liborem, aby vyzvěděl, kde holky jsou. Ke svému překvapení zjistí, že Libuška je doma v posteli.

Libuška se přizná, že udržet krok s Amálií bylo nad její síly, protože na rozdíl od ní pila jen limonády. Zároveň Liborovi i panu Peškovi prozradí, že babičku měl odvést domů Miki. Jenže ten o ní nebude mít taky žádné zprávy... Co je s Amálií? Kam se poděla? Utekla snad panu Peškovi téměř od oltáře? Jak dopadne velké pátrání po nastávající nevěstě? Proč si bude Libor dělat o mámu starost? A jak to vypadá se svatbou Vlastimila a Amálie?

Terezin perný den
Matěj se bude od rána učit na státnice. Čím více se termín zkoušek blíží, tím více Matějovi pracují nervy. Tentokrát si zchladí žáhu na Tereze, která kolem něj nebude chodit po špičkách. Tereza se ale nedá, takže se ti dva dost drsně chytnou. Sourozenecká hádka skončí až Tereziným odchodem do práce. Tereza si však neužije klidu ani v Coolně... Proč bude Terezu zachraňovat Bětka? Proč a od koho to Tereza schytá také v Coolně? Jak na tom bude Matěj večer? Kdo vyprovokuje další sázku a o co to bude tentokrát?

Kurátor bojuje za Emu
Eva Knoblochová bude stále pěnit kvůli Anče. Miloš to bude brát tentokrát s nadhledem. Podle něj se nic tak strašného nestalo. I jeho však překvapí telefonát kurátora, jenž si na dnešní odpoledne domluví s Evou schůzku. Oč konkrétně půjde, jí neřekne. Jen zmíní, že mu volala Ema. Miloš Evě okamžitě nabídne, že na kurátora počká s ní. Rozjetá Eva to odmítne. Ujistí ho, že na Adamce stačí sama... Pomůže kurátor Emě? Přesvědčí Evu, aby se nikam nestěhovali? Neobrátí se kurátorova návštěva nakonec proti samotné Emě? A čím dnes Emu i Liškovy překvapí Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.6.2014 - 2635. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz