Ulice 27.6.2014 - 2640. díl

Novomanželé Amálie a Vlastimil se probudí do nádherného rána. Jen co otevřou oči, začnou se špičkovat, který z nich připraví snídani. Oba chtějí pro toho druhého to nejlepší. Jenže ani jednomu z nich se nebude chtít z postele.

Libor s Libuškou si o takové idylce budou moci nechat jenom zdát. Ve stanu se stanou snadnou kořistí komárů, kteří budou mít opravdové hody. Ani to ale zamilované dvojici nezkazí romantiku kempování u vody. Naopak si to přes den se šťastnými novomanželi opravdu užijí… Jaká překvapení zatím pro dědu a Amálii přichystá Adriana? Čemu všemu budou muset čelit po svém návratu?

Lumírova nehoda
Lumír přijde pozdě na jednání s Pavlem Millerem. Tentokrát ovšem bude mít pádný důvod – bouračku na kole. Jemu se sice nic moc nestane, ovšem kolo bude na odpis. A to jen pár hodin před odjezdem na dovolenou, kterou chtějí se Simonou strávit právě na kolech. Lumír se pokusí zachránit, co se dá. Pavla Millera požádá, zda by ho neodvezl narychlo do servisu. Jenže ten bude bez auta a ke všemu si naplánoval usmiřovací oběd se Světlanou… Přijme Pavel dobře míněnou radu od Lumíra? Podaří se mu u Světlany vyžehlit ten Brusel? Čím ho Světlana pořádně zaskočí? Jaké má plány do budoucna? A kdo nakonec Lumírovi pomůže?

Hejlovi se stěhují
Miriam bude mile překvapená, když se major Kadlec objeví v kabinetě. Toho bude hned zajímat, jestli si ho náhodou nepozvala jen proto, aby jí pomohl s tou záplavou sladkostí od studentů. Miriam přizná, že se s ním chtěla vidět kvůli jeho románu. Zároveň se ho však mnohoznačně zeptá, jak na tom vlastně jsou… Co jí major Kadlec navrhne? Jak dopadne jejich dnešní rande? Proč ho bude Miriam nějakou chvíli rozdýchávat? A jak proběhne stěhování Hejlových do nového domku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.6.2014 - 2640. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz