Ulice 18.8.2014 - 2641. díl

Epizoda 2641 odstartovala po prázdninové pauze ve vysílání jubilejní desátou sezonu Ulice. A na co se můžete těšit? Třeba na Jardu s Lumírem, kteří se rozjedou na Moravu za Martinem Maléřem. Těšte se!

Eliáš stane před soudem o Adama jako rozhodující svědek. Ke komu se přikloní a koho naopak potopí? Pusťte si celý díl a zjistíte, u koho Adam nakonec skončí!

Libuška bude ráno pekelně nervózní kvůli Liborově soudu o Adama, ke kterému si ji pozvali jako svědka. Bude se obávat hlavně Eliáše, jenž má být Karolíniným trumfem. Boris si však bude jistý, že táta proti mámě nepůjde.

Zatímco Libuška s Liborem zamíří po snídani k soudu, Boris se vypraví na úřad, aby si vyzvedl svou občanku. U soudu bude mezi Liborem a Karolínou pořádné dusno. Soudci bude ihned jasné, že tihle dva se na péči o syna sami nedomluví. Karolína bude chtít vyhrát za každou cenu. Její právník se pustí nevybíravě do Libušky kvůli jejímu alkoholismu... Podaří se nervózní Libušce přesvědčit soudce, že už nepije? V čí prospěch bude svědčit u soudu Eliáš? Proč se Libor neudrží a vystartuje na něj v soudní síni? Jak soud nakonec rozhodne? A čím Eliáš nasadí Libušce i Liborovi brouka do hlavy?

Co je s Monikou?
Romana, Simona i Jitka si budou v práci pochvalovat své letní dovolené. Jitka pozve holky do Coolny, aby jim povyprávěla, jak se měla v Černé Hoře, kde cvičila u moře, a současně je pohostila specialitami, jež dovezla. Aktivní dovolenou si bude pochvalovat i Olda, jenž zamířil s Petrou do Alp. Do Petry bude zamilovaný ještě víc než před prázdninami. Zato Monika bude vyšťavená jak vymačkaný citron. Už několik dní táhne sama Coolnu, o dovolené i Márovi si může nechat jenom zdát... Jak dopadne náhodné setkání Jitky a Oldy v Coolně? Dokážou spolu ti dva už normálně komunikovat? S čím vším se Olda svěří Monice? A proč bude mít Jitka starost o Moniku?

Jarda s Lumírem u Maléřových na Moravě
Jarda s Lumírem si udělají společný výlet na Moravu. Vypraví se za kmotrem Jardova syna Jonáše, za Martinem Maléřem. Starostlivá Nyklová bude Lumíra varovat před moravskou pohostinností, zejména před alkoholem. Lumír ji ujistí, že nejede chlastat, nýbrž sportovat. Zaskočenému Jardovi pak vysvětlí, že nechce přijít o kondici, na které přes prázdniny se Simonou poctivě pracoval... Byly obavy Nyklové z moravské pohostinnosti oprávněné? Proč si bude Jarda utahovat z Lumíra? A jaká je Martinova rodina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz