Ulice 20.8.2014 - 2643. díl

U Libušky a Libora bude i po ránu pořádné dusno. Libuška se jako první pokusí o usmíření. Nejprve se Libora zeptá, jak to dnes bude s Adámkem, a pak na rovinu přizná, že se už nechce hádat.

Liborovi se uleví, ani jemu tohle napětí nevyhovuje. Libušce se svěří, že po pondělním rozsudku neví, co od Karolíny očekávat, jestli mu Adámka vůbec přiveze. Nicméně se s Libuškou domluví, že se za ní odpoledne zastaví a společně něco podniknou. Zato Boris bude mít od rána mizernou náladu. Od Marie totiž dostane zprávu, že leží doma s horečkou, takže do Německa s ním asi nepojede… Co Boris navrhne Eliášovi? Uspěje? Jaké divadlo mu Eliáš předvede tentokrát? Jak dopadne nečekané setkání Karolíny s Eliášem? Co vžene Karolíně slzy do očí? Půjde konečně do sebe? A proč bude Boris doma hájit tátu?

Simonin splín
Simonu tíží samota. Romaně a Jitce přizná, že by chlapovi klidně tolerovala i nevěru, kdyby byl u toho neviditelný, jen aby nebyla sama. Holky to překvapí. Něco takového by od ní po tom všem, čím si s muži prošla, nečekaly. Aby jí zvedly nálady, pozvou ji dnes večer do kina. Jenže Simona to odmítne. Proč? Jakou historkou z prázdninových cest s Lumírem se holkám nepochlubila? A kdo se ji pokusí dnes večer povzbudit? Podaří se?

Lumírův náročný den
Jarda s Lumírem budou mít po včerejším večeru hodně náročné ráno. Oba vstanou až v poledne s obrovskou kocovinou. Lumír bude navíc pořádně převálcovaný z noci strávené na seníku. Pohled na něj všechny pobaví, dokonce i přísnou babičku. Jardu překvapí zpráva, že Martin šel už na půl šestou do práce. Než se Jarda s Lumírem vzpamatují, Martin přijde z brigády domů. A moc do smíchu mu nebude… Jakého brouka mu Jarda nasadil do hlavy? Co na to řekne Veronika? Čím všechny překvapí Martinův syn Filip? Proč si bude dělat o zničeného Lumíra starost jeho matka? A proč půjde Lumírovi hlava kolem z Hložánka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz