Ulice 27.8.2014 - 2648. díl

Miki je po návratu od moře v jednom kole. Přestože tátovi kývne na setkání, Libor s Libuškou si ho moc neužijí. Mikiho bude bombardovat jeden telefonát za druhým, kvůli práci se navíc i dost opozdí. A za chvíli už zase bude muset běžet za dalším klientem.

Liborovi začne tohle Mikiho zběsilé tempo dělat starost. Jako lékař moc dobře ví, jaké by to mohlo mít následky. Zato Libuška to bude brát se svým typickým nadhledem stejně jako dnešní vernisáž... Jak se Libušce tahle akce vydaří? Bude mít úspěch? Vytáhnou Červ s Perníkem z Libora supertajné informace ohledně Libuščina tetování? Co ti dva Liborovi dnes vyvedou? A jak na Libušku zapůsobí excentrický Jakub?

Koho za bar v Coolně?
Oldu s Jitkou nebude tížit jen Moničino zdraví, ale i zachování provozu v Coolně. Olda ví, jak mizerně na tom Monika po létě je, takže je mu jasné, že zavřít podnik na několik týdnů nepřichází v úvahu. Proto navrhne, že by mohli někoho přijmout na výpomoc, aby se z toho s Jitkou nezbláznili. Nejlépe někoho, koho všichni znají a komu důvěřují. Ale existuje vůbec někdo takový? Mára je na moři, Eddie v Coolně pracovat nechce, Matěj s Bětkou mají vlastní zaměstnání. Jitku napadne, že by do rodinného podniku zapojili Lídu. Ve třech to již zvládnou. Monika bude hned souhlasit, nakonec na to kývne i Olda. Ovšem už záhy se ukáže, že trochu přecenili své možnosti... Proč skončí provizorně za barem Coolny Petra? Co na to řekne Jitka, až ji tam uvidí? Vezme práci v Coolně Adriana? Co na tenhle Oldův nápad poví Monika s Jitkou? A čím Jitku vyděsí Eddie?

Hložánek se zabydluje
Tonda Hložánek si dnes vyzvedne Lumíra v kanceláři, aby u něj doma nemusel být sám. Lumír pomalu začíná zjišťovat, že tohle soužití nebude jen tak. Navíc se zdá, že Tonda se od něj jen tak neodstěhuje, na cestu domů se určitě nechytá. Manželka ho zatím na milost nevzala a samotnému Tondovi se jinam nechce. Proč taky? Takhle mu to totiž náramně vyhovuje. Netíží ho samota, Simča s Lumírem se postarají o jeho pohodlí, co víc si přát? Jenže to, co Tonda Hložánek považuje za samozřejmost, není pro Lumíra jen tak... Proč bude Lumír před Hložánkem bránit Simonu? Podaří se mu zapojit Tondu do domácích prací? Proč z něj bude vyšilovat? A jak si Tonda Hložánek představuje ideálně strávený večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz