Ulice 29.8.2014 - 2650. díl

Lumírovi bude od rána do zpěvu. To Tonda Hložánek na tom bude podstatně hůř. Probudí se s obrovskou kocovinou. Okamžitě spustí svou lítostivou, ale Lumír se už nenechá obalamutit. Jakmile Hložánek nadhodí, že dnes asi zůstane doma, aby se kurýroval, Lumír ho okamžitě zaúkoluje. Nařídí mu, aby si uklidil ten binec, který po sobě všude nechává.

Lumírův skvělý den bude pokračovat i v práci. Nečekaně se u něj v kanceláři objeví Světlana, aby mu oznámila svůj návrat. Pravda, trochu Lumíra vykolejí jednou novinkou, ovšem ani to Lumírovi nezkalí radost ze shledání se Světluš... Jak si Tonda Hložánek poradí s úklidem? Čím překvapí Lumíra i Světlanu? A čím naopak rozzuří svou manželku? Proč bude mít večer zase pořádný splín?

Dopis od Ivany
Adriana se zastaví hned ráno za dědou, aby ho poprosila o zapůjčení rybářských prutů na víkend. S Eddiem se totiž chystají na Třeboňsko, takže by byl hřích, kdyby pruty nechali doma. Vlastimil Pešek její návštěvy využije k rozhovoru o Ivaně. Adrianě prozradí, že soud včera vynesl rozsudek. Pro Adrianu bude výše trestu, který soud Ivaně vyměřil, obrovský šok. Čekala, že za smrt její mámy dostane daleko víc. Před dědou se bude Adriana ještě ovládat, ale doma se sesype. Opět na ni dolehne ztráta, se kterou se dosud nevyrovnala... Čím Ivanu překvapí Jarda? Co všechno bude stát v dopise Vlastimilu Peškovi a Adrianě, který Ivana přeci jen napsala? Jak na něj zareagují ti, jimž je určen? A proč se Adriana nebude chtít být neviditelná a za Ivanou vypraví?

Seznámení s Davidem
První školní den je sice až v pondělí, ale na gymnáziu už bude rušno. Pedagogický sbor bude finišovat s přípravami na nový školní rok. Pro Terezu to moc příjemný den nebude. Jakmile ji v kabinetu spatří profesor Kalina, neodpustí si uštěpačné ohodnocení její vizáže. Miriam Hejlová se však Terezy zastane. Jsou prázdniny, není třeba, aby vypadala jako přísná kantorka. Jakmile ti dva začnou řešit rozvrh hodin, Tereza se raději vypaří... Jaký trapas se Tereze stane při seznámení s novým kolegou Davidem Kučerou? Proč David prchá za svého kabinetu do Otovy zašívárny? A co na Terezinu praxi poví studenti z Mikiho třídy, kteří jsou takřka denně v Coolně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz