Ulice 1.9.2014 - 2651. díl

Slova advokáta Vodičky se do puntíku naplní. Ivana dostane hned ráno oznámení, že má do pěti dnů nastoupit k výkonu trestu. V doporučeném dopisu budou uvedeny i přesné instrukce, co si s sebou může vzít. Henry obrátí Ivanin hořce ironický komentář v žert, čímž ji opět povzbudí. Zároveň ji ujistí, že na něj se může kdykoliv spolehnout.

Poslední Ivaniny dny na svobodě si s ní Henry bude chtít prostě užít. I na něj ale začne doléhat nevyhnutelnost loučení. Později se Ivana bude připravovat na zásadní životní změnu. U Miriam si bude třídit věci a balit s sebou to nejnutnější. Nebude mít nejmenší tušení, že se za ní opět chystá Adriana. Ta se nikomu nesvěří, dokonce ani Eddiemu. Tohle boj bude jen její... Jak Adrianino setkání s Ivanou dopadne? Pomstí se jí za máminu smrt? Která z nich na tom bude hůř? Přizná se Adriana někomu, co udělala? A co všechno způsobí?

Terezin první školní den
Je tu první školní den. Miriam přivítá zpět v lavicích svou třídu. Hned na úvod jí prozradí, že ji na pár týdnů zastoupí v hodinách češtiny praktikantka Tereza Jordánová. Třída samozřejmě zajásá, protože Terezu považuje díky Coolně za svou. Miriam studenty pro jistotu upozorní, že Tereza je bude také zkoušet, takže by hodiny s ní rozhodně neměli brát na lehkou váhu. Samotná Tereza si dá záležet, aby jí to dnes slušelo a zároveň aby vypadala náležitě decentně. Jenže jen co se přiblíží ke škole, jedna z maminek ji dokonale ztrapní před Mikim a Weberem... Jak Tereza ustojí další trapas? Kdo a čím ji povzbudí? Koho požádá o pomoc v nouzi nejvyšší? Povede se?

Hložánek se stěhuje
Simona hned ráno vylíčí Jitce a Romaně, jaký cirkus udělala Mirka Hložánková v pátek Tondovi. Bude jí Hložánka líto, protože se podle ní ničím neprovinil. Samotný Tonda Hložánek se tím moc trápit nebude. Daleko víc ho bude zajímat, co si dnes s Lumírem udělají k večeři. Jejich plány ovšem zhatí Radek Mastný, jenž Tondovi oznámí, že pro něj má byt. A nastěhovat se může okamžitě. To Tondu nepříjemně zaskočí... Proč si to Tonda namíří od Lumíra se sbalenými kufry k Simoně? Proč ho u ní nachytá Lumír polonahého? Co Simona Tondovi nabídne? A proč bude muset Simona volit právě mezi Tondou a Lumírem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz