Ulice 4.9.2014 - 2654. díl

Petře ani Oldovi se ráno nebude chtít z postele. Petra dokonce přizná, že ji přestávají lákat dálky. Řím nebo Paříž by klidně vyměnila za lenošení s Oldou. Vyruší je vynervovaný Mára, jenž se bude snažit zjistit, co je s Monikou. Olda se bude snažit Máru uklidnit, jak jen to půjde.

Přetaženému Márovi se vzápětí podaří parádní trapas. A nebyli by to Olda s Petrou, aby si ho náležitě nevychutnali. Před odchodem do práce se Olda s Petrou ještě domluví na společném odpoledni. Olda Petru hned zaúkoluje, aby vymyslela program pro Elišku, kterou budou hlídat. Zatímco s programem pro dospělé má Petra bohaté zkušenosti, v případě Oldovy vnučky zaváhá. Naštěstí však bude vědět, kdo by jí mohl poradit... Přijme Lída Petru do rodiny, nebo jí bude vadit, že táta bude hlídat Elišku spolu s ní? Jak dnes Lída dopadne na fakultě? Získá vysněnou práci? A jak si Petra poradí s malou Eliškou? Zaboduje u Oldy i v tomto směru?

Peter je zpět
Božence Puklické to nedá. Zajde za Miriam, aby zjistila, jestli majoru Kadlecovi včera zavolala. Miriam přizná, že to málem udělala. Po telefonátu s Vlastou Peškem už ale ztratila odvahu. Boženka na to půjde chytře. Miriam prozradí, že s kolegyní chystá seminář o uplatnění psychologie v praxi, na který si budou zvát osobnosti, jež poznatky z psychologie využívají při své práci. A hned Miriam navrhne, aby zavolala majoru Kadlecovi, zda by pro studenty neudělal přednášku. Miriam se bude zpočátku zdráhat, ovšem nakonec se pochlapí a Peterovi přeci jen zatelefonuje... Kdo ji při tom vyruší? Proč by Miriam vzkaz, jenž Peterovi zanechá, nejraději vymazala? Jak dopadne její nečekané shledání s charismatickým majorem? A k čemu se dnes odhodlá Vlastimil Pešek?

Jardův nový pomocník
Martin Maléř přepadne Jardu s Matoušem v dílně ve chvíli, kdy ti dva nebudou vědět, kam dřív skočit. Jarda bude muset dokonce odmítnout novou zakázku, protože by ji v požadovaném termínu nestihli vyrobit. Zatímco Matouš nad tím mávne rukou, Jarda z toho radost mít nebude. Je mu jasné, že takto přichází o potenciální zákazníky. Když navíc zjistí, že zítra mají u klienta montovat skříň, jež není ještě ani vyrobená, vyhlásí stav nouze. A právě tehdy se znovu potvrdí, jak skvělého parťáka z mládí má... Co Martin Jardovi nabídne? Čím mu udělá obrovskou radost? Čím ho naopak zaskočí? A čím se dnes blýskne Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz