Ulice 9.9.2014 - 2657. díl

Anča bude od tahání těžkých tašek s ovocem ze zahrádky celá rozlámaná. Zuzana se podiví, proč nezaangažuje Frantu. Anča jí hned vysvětlí, že to není tak jednoduché. Obě se vzápětí shodnou, jaký je Franta v poslední době bordelář na zabití a že je nejvyšší čas s tím začít něco dělat.

Obě mámy ale budou Frantovi držet palce, aby mu to znovu vyšlo s Viki. Také Franta by byl rád, kdyby Viki získal zpět. Po včerejšku si bude dělat ještě větší naděje. Jenže hned ráno před školou zjistí, že je to úplně jinak, než jak si maloval. Spatří Viki s cizím klukem. A nebude pochyb, že ti dva spolu chodí… Jak Franta tohle ustojí? Jak dopadne dnešní zkouška kapely? Je schopen Franta s Viki fungovat v jedné kapele? A čím Franta vytočí Anču?

Další kapky pro Terezu
David se bude snažit povzbudit Terezu před další hodinou. Dokonce jí poradí pár fíglů, jež zaručeně zabírají. A jak by měl podle něj vypadat tahák začínajícího učitele? Určitě by v něm neměla chybět připomínka, že je třeba v polovině hodiny vyvětrat. Nechápající Tereze hned vysvětlí, k čemu je to dobré. Terezu to natolik zaujme, že to okamžitě vyzkouší v praxi. Jenže místo kýženého úspěchu přijde další debakl... Co Terezu rozhodí tentokrát? Jak bude její další hodina v Mikiho třídě vypadat? A jak později zvládne výtvarnou výchovu? Co jí doporučí Ota? Jak Tereza zareaguje na jeho umělecké dílo, v němž před studenty zvěční její pozadí?

Hložánek dobývá Simonu
Tonda Hložánek bude nadmíru spokojen s průběhem své předvolební kampaně. Simoně se zajde pochlubit, jak v Plesku chválí jeho neformální vystupování. Samozřejmě neopomene zdůraznit její zásluhy coby své poradkyně. A okamžitě toho využije k pozvání na večeři, aby jí náležitě poděkoval. Něco takového Simona neodmítne. Naopak bude vidět, jak se na schůzku s Tondou těší... Proč se Simona chytne kvůli Tondovi Hložánkovi s Romanou? Na čem se Simona později s Tondou domluví? A jaký nečekaný spád jejich večeře nabere?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz