Ulice 17.9.2014 - 2663. díl

Olda se už nemůže dočkat Petry. Ráno se pro ni dokonce vypraví na letiště s obrovskou kyticí na přivítanou. Jen co společně dorazí k Oldovi domů, na vyčerpanou Petru padne obrovská únava. Jen co dosedne na pohovku, okamžitě usne.

Probuzení pro ni ale nebude zdaleka tak sladké, jak by si představovala. Vzbudí ji totiž Jitka, které se za Oldou zastaví se zbytkem svého koláče ke snídani... Proč bude Petra na Jitku žárlit? Oprávněně? Chce ji Jitka odsunout na vedlejší kolej? Čím Petru nechtěně raní Hynek s Dášou? A co pro ni bude poslední kapka?

Miriam plánuje narozeninovou oslavu
Jarda s Mirinkou ráno přepadnou Miriam, aby se domluvili na společné oslavě narozenin. Kvůli vnučce se na ni Miriam začne i těšit. Své vlastní narozeniny by už raději neslavila. Během dne ale změní názor. Dohodne se s Boženkou a Mojmírem na malém přátelském posezení v pátek odpoledne. Boženku však bude zajímat hlavně to, jak Miriam pokročila s Peterem. Miriam přizná, že do něj stále nevidí. Přestože má dobrý odhad na lidi, Peter je pro ni stále velká neznámá. Nepřestává ji překvapovat. Třeba i tím, jak přistupuje ke své přednášce u nich na škole... Koho Miriam ještě pozve na svou narozeninovou oslavu? Co všechno o sobě a Peterovi prozradí Božence? Jaké zprávy pro ni bude mít Henry od Ivany? A čím ji Ivana opět zaskočí?

Bedřich vs. Martin
Martin se bude opět činit v dílně od brzkého rána. Jarda s údivem zjistí, že jeho parťák z dětství sám dodělal a připravil k expedici další zakázku. V žertu ho upozorní, aby to s tím úderničením tolik nepřeháněl. Martin se však ohradí. Žádné rekordy neláme. Jen je prostě zvyklý brzy vstávat. A tady kromě práce nic jiného nemá. Bedřich ale Martinovu iniciativu nevydýchá... Je schopen Bedřich s Martinem pracovat? Podaří se těm dvěma vyčistit vzduch, nebo skončí na kordy? Co Bedřich ušije na Anču? A jakou roli v tom sehraje právě Martin?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz