Ulice 29.9.2014 - 2671. díl

Růža Habartová hned po ránu přispěchá s omluvou za Vilmou Nyklovou. Společeně s omluvou přidá i ujištění, že to co se stalo v pátek se už 100% opakovat nebude. Přes víkend totiž nové brýle poctivě nosila a tak si je jistá, že si na ně již dostatečně zvykla. Vilma omluvu v rychlosti přijme, bude totiž již mít plnou hlavu velké a komplikované objednávky koláčků na svatbu, která musí být bezchybná a dnes hotová. Růži tak hned začne dávat instrukce a vysvětlovat co přesně je potřeba udělat.

Typický papírek Nyklové na kterém má veškeré poznámky k objednávce je i tentokrát plný nic neříkajících zkratek a škrtanců. Růža z toho bude mít docela zamotanou hlavu, ale přesto Vilmu ubezpečí, že všemu plně chápe a Zuzaně s Ančou vzdadu vše vysvětlí. Tak to taky udělá a ty dvě ji budou důvěřovat. Jaké překvapení na ně, ale čeká, když si Nyklová přijde zkontrolovat již prakticky hotovou a zabalenou objednávku. Měly být koláčky s ořechy nebo bez? Kdo z toho bude mít problémy. A proč budou mít o Růžu starost Nyklová i Anča?

Pohodový rodinný víkend u konce
Veronika si ráno přivstane, jak je zvyklá z domova. Martinovi se svěří, že zde potřebuje svoji ranní půlhodinku u kávy daleko více než doma. Za víkend s Martinem bude ráda, ale zároveň se už bude těšit domů. Martin ji z rozjímání vytrhne a ještě si ji na chvíli odvede do ložnice. Ráno půjde do práce o něco později, aby si rodinku užil. Veronika vykouzlí k snídani čerstvý koláč, děti se budou zase hašteřit, prostě pro Martina rodinná idyla. Bohužel už dnes mu skončí. Filip nakonec vyrazí s tátou do práce, aby nemusel chodit po obchodech s mámou a Rozinou... Čím Maléřovi zaskočí Amálii? Proč se vytočený Bedřich pustí do Martina i před jeho synem? Co bude dělat těžkou hlavu Rozině? A pro koho bude loučení těžší? Pro Veroniku, nebo pro Martina?

Tondova politická kariéra v ohrožení
Z Bruselu se dnes vrátí Světlana, aby Lumírovi pomohla s finišem jeho předvolební kampaně. Lumír se rozzáří, jen co k němu vejde do kanceláře. Hned se bude zajímat, jak Světlaně dopadl konkurz. Chvíli na to Světlana dostane vyrozumění z Bruselu, že ji přijali. Lumír bude mít obrovskou radost, možná ještě větší než samotná Světlana. Úsměv na rtu mu ale dlouho nevydrží. Tonda Hložánek se totiž dostane do pořádného maléru... V čem Tonda lítá? Proč by z toho mohl být v průšvihu i Lumír? Proč bude štvát Mastný Tondu proti Lumírovi? A čím Světlana překvapí Romanu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz