Ulice 30.9.2014 - 2672. díl

Necelé tři týdny do kokunálních voleb a politická budoucnost Tondy Hložánka visí na vlásku. Bulvární plátek se do něj opřel jak se patří. Nejen že šťavNatě popíše jeho návštěvu hambajzu, neopomene se zmínit, že si tam byl užít za peníze jeho voličů, ale taky vytáhne na světlo další kauzy korupce, tajemných bezhotovostních půjček a plateb atd. Není se co divit, že Hložánek z toho bude pěkně vytočený a jak mu jeho mužské ego radí, je potřeba najít viníka této situace. Opravdu informace novinářům donáší jeho žena nebo snad Simona? A komu všemu kromě Tondy může rozpoutaná aféra ještě pěkně znepříjemnit život?

Samozřejmě že nejvíce se to dotýká Hložánkovy politické strany. Spolu s Mastným se tak budou snažit situaci urychleně řešit. Vydají se za Lumírem s jasným požadavkem, aby jako starosta vše ihned razantně pořel. Tomu se do toho ale rozhodně nepohrne. Jak má něco takového vyrátit, když u článku jsou vše jasně dosvědčující fotografie. Nakonec přistoupí alespoň na to, že do redakce zašle své vyjádření k celé kauze. O pomoc požádá Světlanu. Té se ale z ničeho nic udělá hrozně špatně a Lumír ji bude okamžitě muset odvézt do nemocnice. Po propuštění ji odveze k sobě domů a tam se mu přizná, že potratila. Co tato informace s Lumírem udělá? A jak Světlanu překvapí?

Nyklová nabízí Habartové částečný úvazek
Růža se bude stále cítit provinile kvůli svým přehmatům v práci. Do pekařství dnes přijde mnohem dřív, aby svůj prohřešek odčinila. Vilma Nyklová toho hned využije a pozve ji na kávu, aby si mohly popovídat. Ubezpečí ji, že se na ni už nezlobí. Zároveň jí prozradí, že si o ni dělá starost. V poslední době pozoruje, jak ji už práce v pekařství zmáhá. Aby jí ulevila, nabídne jí snížení úvazu. Jenže Růža si to přebere tak, že ji chce šéfka vyhodit. Anča se Zuzanou jí to budou marně vymlouvat. Na Růžu padne obrovský splín... Proč Růža tak lpí na práci v pekařství? Opravdu na ni už nestačí? Čím Růžu potěší Anča? A o jaké překvapení se Růža postará Bedřichovi a Frantovi?

Terezina válka s Weberem
Tereza se dnes pustí v Mikiho třídě do zkoušení. Naštěstí se najde dobrovolník, jenž bude mít o probírané látce opravdu přehled. Terezu to potěší, takový zájem ani nečekala. Nepříjemné zkoušení se tak promění v příjemnou debatu o dílech, která oba dva baví. Tereze bude dokonce i líto, že jí praxe za pár dní skončí. Něco takového nebude moci pochopit Ota. Její učitelský elán začne mírnit, ovšem marně. Tereza o dobrou náladu přijde až odpoledne v Coolně kvůli Richardu Weberovi... Kam až frajírek Weber zajde ve svých provokacích? Co všechno Tereze vyvede? A co Tereze doporučí Gábina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz