Ulice 1.10.2014 - 2673. díl

Tereza musí dnes opět zkoušet. Má strach podle jakého klíče si studenty vybere ale pomůže ji Miriam. Weberovy provokace se budou stupňovat. Lumír u sebe nechal přespat Světlanu, ale ráno je nachytá Nyklová. řekne ji pravdu? Libora nadále poškozují hodnocení na internetu a navíc mezí ním a Libuškou je stále otevřené téma možnosti mít spolu dítě. Jak se do toho dnes přimotá Jakub?

Terazu další krok v její praxi musí se pořádně obout do zkoušení a tentokrát již žádné dobrovolné hlášení. Ona sama rohodne kdo před tabuli předstoupí a prokáže své vědomosti. Moc nadšená z toho ale rozhodně nebude. Od rána se jí honi hlavou jaký klíč by si měla vymyslet, který by jí v rozhodování pomohl. Naštěstí ji opět vytrhne trn z paty její "mentorka" Miriam Hejlová, která ji předá výčet studentů, které je potřeba vyzkoušet. Další optimismus do žil Tereze vlijou také David s Otou, kteří svým neopakovatelným škorpením a dobrou náladou zaženou u Terezy veškeré chmury. Ba co víc, domluví se, že se všichni tři po škole uvidí v Coolně.

Jejich rozhovor ale neunikne jednomu neviditelnému pozorovateli. Ano tušíte správně o koho se jedná. Teho to co vyposlechl zcela očividně zaujme a už nyní bude v hlavě střádat plán jak toho náležitě využít. Ve třídě po začátku hodiny se musí Tereza pustit do očekáváného zkoušení. A co čert nechtěl první na seznamu je Weber. Z čeho ji nařkne? Proč se ti dva pohádají jak před celou třídou tak i později v Coolně. Čím se bude snažit Terezu popouzet tentokrát? A budou se jeho hecy stupňovat?

Světlana na dně
Lumír bude o Světlanu pečovat od samého rána. Když se Světlana probudí, Lumír bude akorát dodělávat snídani. O tom, že by Světlana odešla, nebude chtít ani slyšet. Naopak ji bude nabádat, aby si u něj ještě pořádně odpočinula. Zároveň se jí zeptá, jestli už mluvila s Pavlem. Světlana přizná, že když mu volala, měl jednání. Pak se už se jí neozval. Lumír si bude jist, že jakmile se Pavel dozví, co Světlanu potkalo, hned všeho nechá a přijede. Vtom si uvědomí, že on sám kvůli starosti o Světlanu zapomněl na vyjádření pro Sešup, jež Tondovi přislíbil. Bulvár toho samozřejmě využije a celou kauzu ještě více rozmázne. Jakmile si článek přečte Nyklová, hned se za Lumírem vypraví. A bude jen koukat, co se to u něj doma děje... Zjistí Nyklová pravdu o Světlaně? Proč Nyklová poruší Lumírův zákaz? Čím Světlana zaskočí a zároveň dojme Lumíra? A proč se z Tondy stane Lumírův úhlavní nepřítel?

Přizná se Libuška konečně Liborovi?
Libušku i Libora budou trápit neustále se množící komentáře na internetu, jež poškozují Libora jako lékaře. Proto dosud ani nebyla příležitost, aby Libuška probrala s Liborem další ožehavé téma – jejich potomka, na kterého se Libuška momentálně necítí. Zuzanu Libuška ujistí, že Libora nechce nechat marně doufat. Zároveň připustí, že si to třeba ještě rozmyslí. Za chvíli ale bude mít Libuška jiné starosti – porouchá se jí kávovar. O to větší bude mít radost, když se v krámku najednou objeví Jakub... S jakou novinkou Jakub přijde? Co si bude u Libušky žehlit a jak? Čím Libuška příjemně překvapí Libora? Co Liborovi doporučí Miki? A jakého brouka do hlavy mu jeho syn současně nasadí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz