Ulice 8.10.2014 - 2678. díl

Chlapská rozpravava v dílně je přerušena Veronikou, která si přijela s ním něco přijela osobně vyříkat. Simona použije dýško od zákaznice na nákup stíracího losu a vyhraje. Na oslavě se ji opět přihodí trapas spojený s Rudolfem Hložánkem. Jarda na obědě u Henryho poví Miriam co včera viděl. Ta se ihned za Peterem vypraví. Co se dozví?

Matouš se kolegům v dílně pochlubí, že slyšel báječný vtip a hned se pustí do jeho vzprávění. Jak Bedřicha tak Matina více rozesměje to jak jim fór prezentuje, než vtip samotný, který již znali z dřívějška. Pokračující drsnější mužkou rozpravu z povzdálí mlčky pozoruje i Veronika. Všichni zůstanou jako zdřevěnělí, když se hned pustí do svého manžela, že má pořádný průšvih, který nemínila řešit přes telefon, ale raději osobně. Co Martin vyvedl? Co přesně se u nich doma děje? Opravdu je to tak vážné, že kvůli tomu vážila cestu do Prahy?

Růža namíchne Aničku
Simona sále nedá dopustit na horoskopy a tak když se dnes dočte, že má mít odvahu riskovat, že se jí to bohatě vyplatí a jedná zákaznice tuzérem padesát jednokorunových mincí, je ji hned jasné co udělá. Zajde k Nyklové do pekařství a vsadí si sportku. Dokonce se rozhodne, že se podělí s Romanou a vsadí si obě. Nakonec se jim to rozloží a aby nemuseli čekat na výsledky slosování rozhodnou se pro stírací los, kde budou výsledek vědět ihned. A jaké bude její překvapení, když ten její los bude opravdu vítězná. Nyklová ji sice vyplatí jen část výhry, ale ani to ji neodradí od toho, aby své štěstí pořadně oslavila. Do cesty se ji připlete Rudolf Hložánek a v zápalu radosti jej na oslavu také pozve. Ovšem ani tentokrát se jejich shledání nevyhne faux pas. Simoně se na Rudolfa opět podaří převrhnou u stolu pití. Jak to vezme? Bude si to brát osobně?

Jarda se svěřuje se svým včerejším objevem Miriam
Miriam bude od rána samý úsměv, což samozřejmě neujde Božence Puklické. Samozřejmě hned začne vyzvídat, co se za jejím momentálním rozpoložením nalézá. Ta se ji ráda svěří, že Peter včera zašel za Jardou, aby si s ním vše ujasnil A že svým způsobem na jejího syna zapůsobil. Teď již vidí naději, že si Jarda nakonec přeci jenom cestu k majorovi Kadlecovi najde. Dále se bude rozplývat i nad tím, jak ji Peter stále více imponuje, jak je přímočarý, staví se k věcem čelem a z problém ani náhodou neuhýbá. Ve zcela jinm rozpoložení než jeho matka se bude po ránu nalézat Jarda. V tom bude vřít krev. Vyzpovídá se Bedřihovi z toho co včera viděl. Ten se jej bude snažit uchlácholit, ale veškerá snaha marná. K jeho mámě se takhle nikdo chovat nebude. Je pevně přesvědčen celou situaci rázně řešit. Jen neví zda do toho zapojit i Miriam. Nakonec ji pozve na oběd a tam ji vše poví. Jak se k tomu Miriam postaví? Proč se vypraví za Peterem na policii? Přizná ji kdo je záhadná mladá černovláska? A uvěří mu Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz