Ulice 13.10.2014 - 2681. díl

Libora po pročtení nových komentářů na webu přejde chuť k jídlu. Přibudou další lživé příspěvky, jež ho jako lékaře zase očerní. Boris mu poradí, ať zajde na policii, ale Libor se na něj jen vztekle utrhne, že tímhle se žádná policie zabývat nebude.

Libuška se bude snažit Libora omluvit tím, že má teď náročné období. Jenže Borisovi už Liborovy výbuchy a špatná nálada začínají lézt krkem. Ostatně i pro Libušku je to velmi náročné. O to větší radost jí udělá originální dárek od Jakuba, jenž jí doručí poslíček ve chvíli, kdy si bude dávat v krámku kávu se Zuzanou. Ta okamžitě zbystří. Podle ní se takhle obyčejní kamarádi nechovají. Libuška ji však ujistí, že s Jakubem opravdu nic nemá... Proč se Boris s Liborem drsně chytnou? Na čí stranu se postaví v tomhle jejich sporu Libuška? Začal Boris pít?

Lumírův mítink
Lumír finišuje se svou předvolební kampaní. Přestože věří, že křeslo starosty obhájí, před Mastným a Hložánkem si zažertuje na téma volební varianta Waterloo. Bohužel nebude tušit, jak blízko bude pravdě. Radek Mastný na něj totiž něco chystá jen pár dnů před volbami. Samotný Lumír se dnes vypraví na mítink do své oblíbené hospody, aby si zajistil další hlasy... Jak se Lumírovi mítink vydaří? Na čí hlasy se může spolehnout? A proč v nejlepším z hospody raději odejde?

Oldovo náročné sžívání s Petrou
Olda bude mít hodně náročné ráno. Petra opět opanuje celou garsonku, přestože se bude snažit nepřekážet. Dokonce si bude vlasy fénovat v kuchyni, aby Oldu nerušila v koupelně. Jenže zase to bude špatně. Olda objeví přímo na lince chumáč jejích vlasů. Navíc si ani nebude mít kam sednout se snídaní. Před Petrou se ale bude snažit nedat svou rozmrzelost příliš najevo. Zato Márovi si později postěžuje, jak náročné soužití s Petrou je. Jeho popis společného víkendu v Krkonoších se bude rovnat pomalu hororu. Zároveň ale přizná, že Petru má rád... Jak Olda situaci u sebe doma vyřeší? Proč Petře pořádně zatrne? Jak jejich vztah vnímá ona? K čemu ji inspiruje Dáša? A co nabídne Monika Márovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz