Ulice 15.10.2014 - 2683. díl

Tereze přijímá gratulace ke svému svátku. Bohužel ji čeká spousta omluvenek a obzvláště jedna je hodně bolestivá.

Je 15.října a to znamená jedinné - Terezy mají svátek. A to se samozřejmě týká i Terezy Jordánové. Pochopitelně na ni nezapomněli ani brácha Matěj s Bětkou. Hned po ránu budou jejími prvními grantulanty a dokonce ji přichystají jejího milovaného piškoťáka. Dojatá Terezka je ihned pozve do Coolny, kde chce svátek spojit s oslavou konce praxe. Jenže ti dva už mají jiný program, který bohužel nemohou přeložit. Ve škole se ke gratulantům přidají i David s Otíkem. I je Tereza pozve na večerní oslavu. Ota jak je jeho zvykem ihned s nadšení přijme, ale David zatím ne, chce se nejdříve poradit s přítelkyní. To Terezu samozřejmě nepotěší:-( Ale ještě mnohem bolestnější ránu schytá později. Kdo se o ni postará? Kdo jí přijde zcela nečekaně popřát večer domů? A proč ji znovu doženou smutné vzpomínky?

Nevinný Lumír na grilu
Vykácené stromy v parčíku budou v Ulici tématem číslo jedna. Vilma Nyklová si coby Lumírova matka vyslechne od svých zákazníků své. Právem si začne dělat starost o Lumírovu další politickou kariéru, protože lidi jsou na něj pořádně naštvaní. Navíc v bulváru vyjde článek, ve kterém obviní z paseky v Ulici právě Lumíra, přestože ten v tom bude nevinně. Lumír bude věřit, že ho i z tohoto maléru vyseká Pavel Miller. Jenže ani ten si s touto šlamastykou zpočátku nebude vědět rady. Naštěstí tu bude ještě Světlana, kterou napadne, jak z průšvihu se zničeným parčíkem vybruslit... Co na Světlanin návrh řeknou ostatní? Jak Mastný s Hložánkem Lumírovi ještě víc zatopí? Obstojí Lumír tváří v tvář štamgastům v hospodě? A co proti Lumírovi chystá bulvár?

Ema utíká z domova
Růže se podaří vyhrát dva lístky do divadla na atraktivní představení. Celá rozzářená pozve Anču, ale ta bude muset odmítnout. Slíbila totiž Bedřichovi, že si udělají hezký večer. Vzápětí však bude všechno jinak. Anče zavolá do práce Ema, že je u nich doma. Vyděšená Anča se okamžitě sebere a půjde za ní, aby zjistila, co se děje. A to, co se od Emy dozví, ji ani trochu nepotěší. Ema se přizná, že prostě sedla na autobus, aniž by komukoliv cokoliv řekla. Navíc utekla v půlce vyučování, takže z toho kouká pořádný malér... Proč Ema takhle narychlo odjela ze Šumavy? Prozradí Liškovým, co se tam děje? Jak zareaguje na zprávu o Emině útěku Eva? A jak se k tomu postaví Liškovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz