Ulice 17.10.2014 - 2685. díl

Peter se vypraví za Miriam, ale jeho nejasné odpovědi ji rozhodně neuspokojí. Později zajde i za Jardou, ale ani tam neuspěje lépe. Anča se stále trápí kvůli Emičce. SMS od Evy ji neuklí a schůzka s Kurátorem Adamcem ji náladu takz zrovna nepozvedne.

Miriam se kvůli Peterovi hodně trápí. Major Kadlec ovšem neméně a dokonce se rozhodne se za ní hned ráno vydat. Miriam mu sice otevře a pozve jej dál, ale jinak si bude stát pevně za svým. Dokud ji Peter svůj prapodivný vztah k mladé neznámé nevysvětlí nemíní v jejich poměru nadále pokračovat. A od majora se jí přesvědčivého vysvětlení nedostane. Stále se bude odvolávat na slib mlčenlivosti. To ji rozhodně neuspokojí a tak se nerozejdou v dobrém. Nešťastný Peter se dokonce vydá i za Jardou, ale ani tam nepochodí lépe. Vyjasní se konečně, kdo je ta záhadné děvče. A jaký je její vzhtah k partákovi Kadlece Hermanovi?

Eminy starosti jsou zlehčovány
I když Anči přijde zpráva od Evy, že zašla za Eminou třídní učitelkou a dle ní je vše v pořádku, že žádný zásadní problém ve třídě není a zbytečně se to zveličuje, klidná rozhodně nebude ba naopak. Stále se bude zaobírat tím, jak by mohla Emičce pomoci. Růža Habartová ji poradí, ať se sbalí a zajede na Šumavu za tou třídní sama. Zuzana ji to ovšem bude vymlouvat a Anča sama uzná, že tím by věcem nepomohla a navíc kdo ví, zda by se tam s ní vůbec někdo bavil. V této myšlence ji utvrdí i kurátor Adamec. Ten ji napřímo řekne, že s tím nic udělat nedokáže, že jak od tak Liškovi už nemohou do jejího života nijak zasahovat. Opravdu jej Anča nepřesvědčí alespoň k nějaké aktivitě? A s čím se dnes Ema svěří Aničce a Frantovi. Jak na to Franta zareaguje?

Volby začínají
Nyklová bude od rána jako na trní. Dnes začínají volby, ve kterých jde o hodně – o budoucnost jejího syna. Přestože se ještě před pár dny zdálo, že kvůli vykácenému parčíku Lumír nedostane téměř žádný hlas, dnes už to tak černě vypadat nebude. Lumír navíc matku uklidní ujištěním, že podle posledního průzkumu by jeho strana volby vyhrála. Jako poděkování pozve máti na večeři a zároveň se s ní i domluví, že k volbám půjdou spolu. Na radnici už budou na Lumíra čekat Mastný s Hložánkem, aby zakopali válečnou sekeru. Teď už je to jen na voličích... Co všechno pro Lumíra dnešním dnem končí? Co pro něj ještě udělá Světlana? S kým se Lumír setká přímo ve volební místnosti? A jaké dobré zprávy pro něj budou mít štamgasti? Co bude místo vykáceného parčíku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz