Ulice 21.10.2014 - 2687. díl

Růži se v práci udělá špatně. Má teď rozkolísaný tlak a tak si musí hlídat prášky. Při té příležitosti si holky všimou, že má nový mobil. Miriam stále trápí zablokovaná krční páteř, naštěstí ji pomáhá Peter. Při této pomoci se také prozradí jejich opětovné obnovení vztahu před ředitelkou Puklickou. Olda s Hynkem, Dášou a Petrou společně sledují fotbal? Jak to může dopadnout?

Růža v práci vyleká Anču se Zuzanou. Zabude ji totiž hodně špatně a chvilku vypadá, že každo chvíli omdlí. Holky uklidní že to bude v pořádku a hned začne pátrat po svém mobilu. Mezitím se svěří, že teď má hodně proměnlivý tlak a tak si musí hlídat čas, zda nepromeškala léky. To se ji pak rychle udělá špatně. Zuzana s Ančou si všimnou, že Růženka Habartová má nový mobil. Ta jim hned opáčí, že to není žadný rozmar ale nutnost, že ji to doporučil její lékař. Jde o telefon pro seniory, který je vybaven speciálním tlačítkem pro přivolání rychlého lekařského ošetření, pokud by to bylo potřeba. Čím Růžu potěší Anča? Co chystají Boris s Frantou ve Francii? Proč dá Frantovi jejich odjezd docela zabrat?

Miriam stále trápí zablokovaný krk
I když v to Miriam tajně doufala, její přání se nevyplní, a ráno ji lépe než včera nebude. Dokonce se její zablokovaný krk ještě zhorší. Bude tak mít problém vubec se vypravit se do školy. Naštěstí se na za ní zastaví Peter a se vším ji pomůže. DOprovodí ji až do školy, a i tam se ji bude snažit maximálně pomáhat. Při této pomoci je "načapá" ředitelka Puklická. Ta bude pořádně koukat. Po tom co se dělo poslední dny by ty dva spolu rozhodně nečekala. Ale ještě ohromení, tentokrát jodně nemilé, dnes bude čekat Alici. Jak se popasuje s vyzrazeným tajemstvím? Jaký trapas se Miriam stane v Mikiho třídě? A jakou léčbu jí Peter naordinuje?

Příliš akční Petra nad Oldovy síly?
Petru zaujme Oldova informace, že se dnes s Hynkem chystají do hospody koukat na fotbal. Okamžitě mu navrhne, aby se sešli u nich doma všichni čtyři i s Dášou. Fandit můžou přeci společně. Oldu to překvapí. Netušil, že Petra s Dášou by se s nimi na zápas rády podívaly. Také Hynka to zaskočí. S Oldou se shodnou, že jejich báječné ženské se prostě vymykají normálu. Petra ale ještě před tím Oldu pořádně potrápí… K čemu Petra Oldu vyhecuje? Co na to řekne Jitka? Jak si Olda s Hynkem užijí společné fandění s Petrou a Dášou? Proč si bude Petra myslet, že už jí má Olda plné zuby? A jak dopadne dnešní náhodné setkání Petry s Jitkou v pekařství?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz