Ulice 23.10.2014 - 2689. díl

Na Moravě se u Martina doma pokazil kotel a zoufalá Veronika volá o pomoc. Bohužel podle instrukcí po telefonu se jim nepodaří kotel zprovoznit a to Martinovi opět připomene jak moc jeho rodina strádá díky tomu, že pracuje v Praze. Nyklová navštěvuje Růžu u Liškových. Tonda na schůzce Simony s Rudolfem.

Martinovi se opět vydere na mysl jak moc strádá jeho rodina díky tomu, že se kvůli tomu, že je od nich strašně daleko. Dnes mu totiž zavolá vyděšená Veronika, že se pokazil kotel. Bude snažit ji po telefonu navigovat, ale kotel se přes veškerou jejich snahu nepodaří opravit. Nakonec Martin raději Veronice doporučí, aby se s opravou orátila na někoho jiného, aby se nestalo ještě něco horšího. Veroniku se mu podaří uklidnit, ale jeho mysl bude plná chmur. Co je pro Martina nejhorší? Proč mu pořádně vynadá Vlastimil Pešek? A jak pokračuje rekonstrukce Jardova bývalého bytu?

Nyklová navštěvuje Růžu u Liškových
Nyklová se bude strachovat o nemocnou Růžu. Zase se jí nebude moci dovolat, což bude podle ní špatné znamení. Oddechne si, až když jí Anča poví, že se jde na Růžu podívat. Okamžitě se k ní přidá, aby zjistila, jak na tom Růža je. Dokonce kvůli ní i zavře krám, což je u Nyklové věc nebývalá. Růža se zatím bude pomalu zotavovat. Vilmina návštěva ji mile překvapí. Takový projev účasti od ní opravdu nečekala. Nyklová si ovšem neodpustí malou výčitku, proč včera nezavolala o pomoc jí. Růža bude mít co dělat, aby z toho vybruslila. Jen co se jí trochu uleví, začne zkoumat svůj azyl... Při čem Růžu nachytá Bedřich? Proč bude kvůli němu naměkko? Co mu prozradí? A čím pořádně zaskočí Anču?

Tonda na schůzce Simony s Rudolfem
Simona se hned ráno pochlubí Jitce a Romaně, že se už dnes nebo zítra setká s kolegou Jiřího. Těm dvěma pořádně zatrne, protože s ní mají už své plány. Opatrně proto načnou téma Rudolf. Simona však bude mít jasno. Stále se jí neozval, takže o ni zjevně nemá zájem. Navíc si už ani nebude jistá, jestli je právě Tondův bratr pro ni dobrou volbou. Jitka s Romanou jí neprozradí, co na ni ušily, ani když si Simona všimne rozbitých dvířek od skříňky. Naopak se jí budou snažit zabránit v jejich opravě. Simonin zákrok dopadne tak katastrofálně, že pak už bude opraváře opravdu třeba... Proč se Rudolf Simoně tak dlouho neozval? Co všechno se o něm Simona dozví? Jak je možné, že se na Rudolfově schůzce se Simonou náhle objeví i Tonda? A jak se bude na tenhle komplot Hložánků dívat Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz