Ulice 27.10.2014 - 2691. díl

Martin by si ráno rád užil poslední okamžiky s rodinou, než zase vyrazí do Prahy. Filip mu však vyčte, že v úterý nebude na dalších závodech hasičů. Martin se mu to pokusí vysvětlit, jenže zklamaný Filip už nebude chtít nic slyšet a odejde trucovat k sobě do pokoje. Martina to bude mrzet stejně jako Veroniku.

Když Filip trochu vychladne, promluví s ním sama. Filip ale její argumenty nevezme. Podle něj by si táta mohl najít jinou práci u nich doma... Jak děti zareagují na případné přestěhování celé rodiny do Prahy? Čím Rozina překvapí tátu? Jakou podpásovku se od Martina dozví Bedřich? K čemu se Martin rozhodne?

Ředitelka nabízí Tereze práci
Matěj si zase jednou potvrdí, že jeho sestra není normální. Na diplomku má ještě spoustu času, ale ona si už teď shání literaturu. Matěj jí proto starostlivě promluví do duše, aby to s tou zodpovědností zas tolik nepřeháněla. On sám se bude trápit s prezentací do školy, kterou bude dělat samozřejmě na poslední chvíli. Tereza před ním raději prchne do Coolny, kde má dnes i službu. Nečekaně se tam za ní zastaví Ota s dárkem do nově zařízeného bytu. Věnuje jí jedno ze svých vrcholných děl, jež budou mít v budoucnu zcela jistě nevyčíslitelnou hodnotu... Co Tereza na Otův obraz poví? Jak se bude líbit Matějovi a Bětce? Čím Otu ztrapní před studenty jeho matka? Jakého brouka do hlavy Puklická Tereze nasadí? A co si Ota domluví se studenty?

Koaliční smlouva v nedohlednu?
Lumír bude v práci hodně rozmrzelý. Světlaně se svěří, že už několik dní čeká, až mu Hložánek s Mastným donesou k podpisu novou koaliční smlouvu. Chtěl po nich jen kosmetické změny ve dvou bodech, ale oni s tím z nepochopitelných důvodů nějak otálejí. Když už jim bude chtít zavolat, kde to vázne, ozvou se sami. Vzápětí za ním přijdou s novým zněním smlouvy. Radost, že podpis koaliční smlouvy budou mít konečně z krku, ale Lumírovi dlouho nevydrží. Problematické body ve smlouvě zůstaly tak, jak byly. Navíc k nim přibyl ještě bod, jenž půjde přímo proti Lumírovým předvolebním slibům, jež dal voličům. Mastný s Hložánkem v tom ale žádný problém vidět nebudou. Za ně to bude jasné – neustoupí ani o píď... Co Lumírovi doporučí Pavel Miller? Jakou partii to Hložánek s Mastným rozehráli tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz