Ulice 28.10.2014 - 2692. díl

Tereza se Matějovi postará o pořádný šok hned po ránu. Bez varování na něj nastraží Otův obraz, který včera dostala. Matěj se okamžitě probere do naprosté bdělosti. Aby taky ne, když z obrazu na něj vykoukne strašidlo, kterým ho rodiče děsili v dětství. Tereza mu to bude marně vymlouvat.

Tereza bude navíc spěchat do školy za ředitelkou. Přes noc si vše promyslela a rozhodla se její nabídku přijmout. Ostatně ta si tím bude jistá od samého začátku. Otovi ráno spiklenecky prozradí, že se mu postarala, aby byli s Terezou pod jednou školní střechou. Tím to pro ni ale zdaleka nekončí… Co si na Terezu vymyslí? Čím Terezu raní Ota? Proč bude Tereza znovu zvažovat, zda nabídku Puklické přijmout? Jakou roli sehraje v jejím rozhodování Miriam? A co dnes ještě rozhodí Matěje?

Boj o moc na radnici
Lumír se hned po ránu sejde s Hložánkem a Mastným, aby se pobavili o koaliční smlouvě. Pro vedení jeho stranu je podoba, kterou mu předložili, prostě neakceptovatelná. Lumír bude stále věřit, že se nějak domluví, ovšem ti dva tentokrát nemíní ustoupit ani o píď. Naopak začnou Lumírovi temně vyhrožovat. Upozorní ho, že oni se s ním dohodnout chtěli. Když Lumír odmítá, zařídí se jinak. V tu chvíli Lumírovi dojde, jakou boudu na něj ti dva ušili… Jaký podraz na Lumíra Mastný s Hložánkem udělají? Vyšachují ho úplně ze hry, nebo mu dají ještě šanci? Co Lumírovi doporučí Světlana? A proč Lumíra seřve Simona?

Jakub zachraňuje Libušku
Libušce bude v krámku ouvej. Nebýt Jakuba, těžko říct, jak by to s ní dopadlo. Ten okamžitě nasadí vlastní krk, aby jí pomohl. Libušku sice zachrání, sám to ale pořádně schytá. Dostane takovou pěstí, že uvidí všechny svaté. A samozřejmě se to neobejde bez následků. Vyděšená Libuška mu dá hned první pomoc. Dokonce bude chtít zavolat i Libora, aby ho pro jistotu zkontroloval, jestli nemá otřes mozku… Co je s Jakubem? Proč vlastně za Libuškou přišel? Jak se tato příhoda podepíše na vztahu Libušky a Libora? K čemu se Libuška Liborovi přizná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz