Ulice 31.10.2014 - 2695. díl

Lumír se bude pomalu vzpamatovávat ze zemětřesení, které mu převrátilo život naruby. Dnes ráno naštěstí nebude muset řešit, co s načatým dnem. Udělá to za něj mol, na kterého Lumír doma narazí. Ihned se pustí do čistky v kuchyni, aby se nezvaných podnájemníků zbavil. Poté se vypraví na velký nákup. Bez auta to pro něj bude docela fuška.

Když Lumír konečně dorazí do Ulice, bude ověšený taškami jak vánoční stromeček, kterému chybí jen vánoční osvětlení. Ovšem to nejhorší teprve přijde. Těsně před domem se setká s Miladou a jejím novým přítelem. Milada se s ním dá okamžitě do řeči, aby se pochlubila, jak se jí daří... Jak Lumír setkání s Miladou ustojí? Co všechno se od ní dozví? Díky komu se Lumír nebude cítit tak osaměle? A čím ho raní Světlana?

Miriam poznává další Peterovu tvář
Peterova emotivní zpověď Miriam zaskočila. Dlouho nebude moci usnout, takže ráno si trochu přispí. Zato Peter vstane docela brzy, a tak pro oba připraví královskou snídani. Kvůli včerejšku se bude cítit provinile, ovšem Miriam se přes to přenese s obrovským nadhledem. Pouze poznamená, že Peter nemusí pít, aby na něm poznala, že je nešťastný. Dokonce ji i napadne, jak mu pomoci. Navrhne mu, že za Alicí sama zajde. To Peter rezolutně zamítne. Vysmála by se jí stejně jako jemu. Přestože se bude zdát, že Peter je z nejhoršího venku, Miriam přes den kvůli němu hodně znervózní. Dokonce se za ním vypraví i na kriminálku... Proč? Co se stane? Co všechno Miriam prozradí o Peterovi i Alici Kadlecův kolega Herman? A o jaké překvapení se Peter ještě Miriam postará?

Novinky ze Šumavy
Anča se už nebude moci dočkat Emina příjezdu. Konečně zjistí, jak se jí doopravdy daří. Přestože ji Ema v posledních dnech stále ujišťovala, že je v pořádku, Anča je po jejím nedávném útěku z domova přeci jen ve střehu. A zřejmě oprávněně. Jen co se Ema objeví, Anča si o ni začne dělat starost. Podle Emy ale zbytečně. Své rozpoložení svede na cestu ze Šumavy, ovšem Anču tím moc neuklidní... Co se to s Emou děje? Díky komu konečně pookřeje? Co ji trápí asi nejvíc? A jakou obrovskou novinku se dozví od Miloše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz