Ulice 4.11.2014 - 2697. díl

Petra se opravdu snaží, jenže u Oldy vždycky narazí. Jen co znovu otevře téma jeho rozvodu, atmosféra pořádně zhoustne. Přitom Olda sám zmíní, že se s Jitkou potkal. Jenže právě tohle od něj Petra opravdu slyšet nepotřebuje.

Zákonitě bude následovat otázka, která nebude Oldovi příliš po chuti. Petře přesto potvrdí, že s rozvodem počítá. Ovšem říct to Jitce hned po dušičkách prostě nechtěl. Nechápající Petře vzápětí vysvětlí proč. Pro ni to bude pořádná rána, protože o téhle jeho minulosti nemá ani páru. Vědomí, co všechno mají Olda s Jitkou za sebou, ji docela sebere. To však nebude jediná rána, kterou dnes Petra schytá… Jak Petra přijme Dášinu novinku? Jakou dobrou zprávu se dnes dozví Olda? A co už Petra opravdu nedá?

Simonina nehoda
Simona se nebude moci dočkat konce své směny. S poslední zákaznicí se rozloučí tak rychle, že kvůli tomu dostane za uši od Jitky. Simona jí vysvětlí, že za chvíli vyrážejí s Lumírem na kola, takže se snaží být jak vítr. Jitka s Romanou ji začnou od vyjížďky hned odrazovat. Podle nich je to docela riskantní počin. Simona ale nad jejich varováním jen mávne rukou. S Lumírem jsou už přeci ostřílení cyklisté… Co se Simoně vymstí? Jak zlé bude její zranění? A jaké její tajemství Lumír odhalí?

Frantovy taneční
Bedřich bude ráno nekompromisní. Frantu donutí, aby si ještě před odchodem do školy vyzkoušel Matoušovy boty do tanečních, zda mu opravdu jsou. Podle Franty věc naprosto zbytečná, ale Bedřich se odbýt nenechá. Zároveň ho upozorní, že pokud nesežene sako v sekáči, vyrazí odpoledne do obchodů spolu. Franta ale kupodivu zaboduje. Dokonce i Anča bude překvapená, s jakým úlovkem se ze sekáče vrátí. Navečer pak bude Anča jen koukat na Frantovu proměnu. Na jeho vizáži se ale hodně podepíše i Růža… Čím Růža Frantu nadchne? Co na sebe pak prozradí Anče a Bedřichovi? A s jakou se Franta ze svých prvních tanečních vrátí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz