Ulice 5.11.2014 - 2698. díl

Simona bude zažívat krušné chvilky hned od rána. Před Lumírem si ale opět zahraje na hrdinku. Po telefonu ho ujistí, že je vše v nejlepším pořádku. Přestože ji poraněné koleno bude bolet čím dál víc, hrdinně se vypraví do práce. Jenže tam už málem nedojde. Jitce, Romaně i Rudolfovi, jenž na ni bude v salonu čekat, bude hned jasné, kolik uhodilo.

Jitka Simonu okamžitě odešle k lékaři. Rudolf se zraněné Simony iniciativně ujme. Nabídne jí odvoz do nemocnice, kde s ní stráví několik hodin. A nejen to. Z nemocnice ji doveze i domů, protože sám nejlíp ví, jak je v takové chvíli každá pomoc drahá. Před domem však narazí na nečekaný problém. Jak dostat zraněnou Simonu z auta, když není zvyklá na berle? On sám neudělá bez berlí ani krok, takže to bude chtít ještě někoho do party. Rudolf si nakonec poradí i s touto prekérní situací. Rozhodne se zapřáhnout bráchu Tondu... Jakou lekci Tonda dostane od Rudolfa i Simony? Co se Simonou vlastně je? A do jakého průšvihu se kvůli Simoně dostane Tonda?

Olda chce rozvod
Oldu překvapí, když ráno u sebe Petru nenajde. Záhy zjistí i důvod. Petra si přivstala, aby si mohla před prací ještě zaplavat. Olda si oddechne, že to není kvůli včerejšku. Zároveň se rozhodne jednat. Cestou do práce se zastaví za Jitkou, aby jí řekl o rozvodu. Tu to docela zaskočí, přestože s Oldou už několik měsíců nežije. Dojde jí, že Olda to dělá kvůli Petře. Pro oba to bude zvláštní situace – rozvod po třiceti letech manželství... Bude Jitka s rozvodem souhlasit? Vykročí Olda ve šlépějích svého zetě? Pořídí si s mladší partnerkou dítě? Jakými novinkami se pochlubí rodině Monika s Márou? Co plánují?

Terezin start v nové třídě
Terezu dnes čeká první hodina v nové třídě. Miriam ji bude chtít hned ráno povzbudit, ale Tereza se jí svěří, že kupodivu žádnou trému nemá. Na studenty se bude docela těšit. Terezu vzápětí povzbudí i David. Aby jí náročný start trochu ulehčil, sám ji své třídě představí. A protože má studenty už dokonale přečtené, zároveň je bude varovat před vylomeninami v jejích hodinách. Tereza bude jen koukat, jak to s nimi umí. Po Davidově odchodu ze třídy se ale atmosféra rychle změní... Jak studenti Terezu přijmou? Čím u nich zaboduje? A co jim naopak bude vadit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz