Ulice 7.11.2014 - 2700. díl

Nyklová se stále nedokáže smířit s Lumírovou prohrou. Ráda by ho viděla na nějakém významném postu, jenže Lumír místo toho skončí u lopaty. Pro Nyklovou to bude pořádný šok, když jí to Lumír oznámí. Ten na to ale bude hrdý. Samozřejmě nepůjde o zaměstnání, nýbrž dobrovolnickou činnost v Ulici.

S chlapy je domluvený, že dnes pohnou se zvelebením prostoru před pekařstvím a hospodou. Nyklová bude hned brblat, že se to pro něj nehodí, ale Lumír ji rázně utne. O něco později na sebe navlékne montérky, aby šel všem příkladem. Jako první se chytne Šimon, se kterým se náhodou potká v pekařství. Okamžitě bude chtít přiložit ruku k dílu spolu s ním... Kdo všechno dnes přijde na pomoc? Kdo se ukáže jako největší pracant? Jakou odměnu dostanou chlapi od Nyklové a jakou od Henryho? A co Lumír plánuje dál?

Veroničino rozhodnutí
Martinovi chybí rodina čím dál víc. Potěší ho aspoň ranní telefonát s Veronikou, na kterou se už hodně těší. Slíbí jí, že se pokusí přijet co nejdříve, aby byli zase všichni pohromadě. Než na Moravu odjede, postará se ještě o pořádné překvapení Matoušovi a Bedřichovi. Když společně dorazí na oběd k Henrymu, Šárka s ním hned naváže na včerejší přátelskou debatu. Tím naprosto vykolejí Martinovy společníky, kteří by něco takového nečekali ani ve snu. O Šárce je totiž známo, že si hosty drží pěkně od těla... Jaký recept na Šárku jim Martin poradí? Čím Martina pořádně zaskočí Veronika? A proč se oba dva budou strachovat o Filipa? Co se na Moravě po Martinově poslední cestě domů přihodí?

Otův dobrý skutek
Tereza dostává v nové třídě zabrat. Hlavně Lucie s Viki na ní nenechají nit suchou. Jedovatě okomentují nejen její horlivost, ale i vizáž. Tereze to na sebevědomí moc nepřidá. Po hodině se zeptá Oty, jak to vidí on. Ten studentské řeči nijak neřeší. A to samé doporučí i Tereze. Aby jí zlepšil náladu, pozve ji na koncert. Jenže Tereza ho bude muset odmítnout, protože teď počítá každou korunu... O jaký trapas se Ota Tereze nechtěně postará? Co dnes Tereze vyvedou studenti? Čím ji moc nepotěší Gábina? A čím dvojčata překvapí Tomáš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz