Ulice 10.11.2014 - 2701. díl

Veronika bude brzy ráno vypravovat Martina opět do Prahy. Martinovi se ale nebude odjíždět lehce. Děti stále neskously jejich rozhodnutí přestěhovat se. Martinovi bude dělat starost hlavně Filip, jenž je od pátku pořád zaťatý a dokonce drží demonstrativní hladovku.

Veronika bude Martina sice povzbuzovat, ale i v ní bude hlodat červík nejistoty. S Martinem se shodnou na jednom. Pokud by to v Praze nešlo, mohou se kdykoliv vrátit domů na Moravu. Než Martin odjede, rodina mu ještě popřeje k zítřejšímu svátku. To však neznamená, že by se Filip s myšlenkou stěhování smířil... Proč se dnes do Filipa pustí Rozina? Zlomí se konečně jejich nechuť ke stěhování, nebo to bude po Martinově odjezdu ještě horší? A co na přestěhování do Prahy řeknou Veronice rodiče? Podpoří ji?

Další podpásovka od Alice
Miriam se před Boženkou prořekne, že na dnešek spala u Petera. Pro tu to bude velké překvapení. Samozřejmě bude chtít znát podrobnosti. Miriam ji ale ujistí, že nic nebylo. Zároveň ji ubezpečí, že Peter nemá žádné doupě. Donedávna u něj bydlela i Alice, takže ženská ruka je v jeho bytě znát. Boženka opatrně otevře téma Peterova vztahu s Alicí. Miriam ovšem jakékoliv spekulace rázně utne. Ona Peterovi prostě věří... Proč se dnes Peter oboří na svého parťáka? Jak dopadne Peterova snaha usmířit se s Alicí? Kam až Alice zajde tentokrát? Co si o jejím chování myslí Miriam? A jakým dárkem dnes Miriam potěší Petera?

Policie v pekařství
Lumír se ráno pomalu nehne. Po několikadenní dřině s lopatou a kolečkem bude cítit každý sval. Matčina péče mu tentokrát přijde k duhu. Na druhou stranu však na sebe bude pyšný. To, k čemu se zavázal lidem z Ulice, je hotovo. Místo pokáceného parčíku už mají nové pétanqueové hřiště i s dětským koutkem. Jen ještě musí domluvit na radnici odvoz ohrady. Nyklová však jeho nadšení sdílet nebude. A když se v pekařství objeví kvůli Lumírovi policie, krve by se v ní nedořezal... V jakém maléru Lumír lítá? Co mu policie chce? Čím pořádně vyděsí Nyklovou? A čím si přisolí Radek Mastný?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz