Ulice 11.11.2014 - 2702. díl

Lumíra probere nad ránem obrovský randál z ulice. Při pohledu z okna zjistí, že technické služby odstraňují ohradu kolem nového hřiště. Hluk neunikne ani Nyklové, jež bude Lumírovi okamžitě volat. Lumír jí slíbí, že na to dohlédne, a chtě nechtě vstane.

O něco později se Lumír bude jako první kochat novým hřištěm. A hned ho bude i chránit před pejskaři, kteří chodili do parčíku venčit své čtyřnohé miláčky. Namíchnutá Migašová mu opáčí, že ale nikde není žádný zákaz. Lumírovi nezbude nic jiného, než to začít urychleně řešit, aby bylo všem jasno, že odteď tam už psi nemají co dělat. Přes den pak Lumír bude studovat pravidla pétanquu, která mu ale stejně nebudou stále jasná... Kdo má tuhle hru v malíku? Jak pochodí starosta Hložánek, jenž si přijede na hřiště přihrát svou polívčičku? A jak dopadne historicky první mač pétanquu v Ulici?

Miriam a Alice tváří v tvář
Peter se probudí brzy ráno jako obvykle. Od Alice mu vzápětí přilétne zpráva na mobil – gratulace k narozeninám. Peterovi to však radost neudělá. Znovu mu to jen připomene, co ho už brzy čeká. Miriam ale ani tentokrát nic neřekne. Ta si bude myslet, že je přepadlý kvůli včerejší hádce s Alicí a jejich rozkolu. Bude ji to tížit, protože nebýt jí, nic by se mezi nimi nestalo. Kdyby Petera nenutila, aby jí Alicino tajemství prozradil, Alice by teď za sebou nepálila mosty. Miriam to nakonec nedá a za Alicí se vypraví, aby jí domluvila. Jenže Alicina reakce jí vyrazí dech... Co všechno si Miriam od Alice vyslechne? Co ji pořádně zaskočí? A proč se Peter namíchne na svého kolegu? Co mu Jirka Herman vyvede?

Bedřichovo překvapení
Anča se Zuzanou si budou dělat starost o Růžu. Celý den bude jak mátoha a navíc během kratičké pauzy v pekařství i usne. Růža jim vysvětlí, že jí nesedly nové prášky na tlak, které dostala od lékaře. Zuzana jí okamžitě doporučí, aby si zašla pro jiné. Jenže Růža bude hledat různé výmluvy, aby se tomu vyhnula. Nechce, aby si o ní Seidl myslel, že je hypochondr. Anča tohle rázně zamítne. Oznámí jí, že zítra za ni vezme ranní, aby si mohla hned ráno k lékaři zajít... O jaké překvapení se dnes Bedřich postará Anče? Proč se Franta bude těšit do tanečních? Na čem se ti dva domluví? A jak toho Bedřich hbitě využije?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz