Ulice 12.11.2014 - 2703. díl

Miriam Božence povypráví, jak tristní pro ni bylo setkání s Alicí. Pořádně jí svým chování hnula žlučí. Zároveň jí ale nasadila brouka do hlavy. Proč před ní Peter zatajil své narozeniny? Podle ní v tom bude něco víc než jen číslovka 65.

Miriam to nakonec nedá a na důvod zatajení Peterových narozenin se zeptá jeho parťáka z kriminálky Jirky Hermana. Ten jí prozradí, že policisté musí po dovršení pětašedesátých narozenin bez milosti do penze. Miriam okamžitě dojde, jak těžké to nyní pro činorodého Petera je. Zároveň ji napadne, čím by mu mohla udělat radost... Proč se Miriam kvůli Peterovi znovu vypraví za Alicí? Která z nich bude mít navrch tentokrát? Jaké překvapení Miriam pro Petera zorganizuje? A proč na tenhle den Peter zřejmě nikdy nezapomene?

Náhrada za Růžu
Zuzanu bude zajímat, s jakou se Franta vrátil včera z tanečních. Anča jí prozradí, že tentokrát moc nejásal. Jeho baletka nepřišla, takže rande se nekonalo. Navíc Franta vůbec netuší, na čem je, protože na dotyčnou nemá ani telefonní číslo. Jakmile se objeví v práci Růža, humor ty dvě přejde. Růža bude vypadat jako hromádka neštěstí. Kolegyním se svěří, že jí doktor Seidl doporučil, aby se začala šetřit a v práci zvolnila. To jí Anča i Zuzana hned schválí. Jenže Růža nebude vědět, jak to teď říct Nyklové, když před nedávnem odmítla její nabídku, aby dělala jen na půl úvazku... Jak Růža u Nyklové pochodí? A jak dopadne dnešní test domácího kina u Liškových?

Eliáš, Libuščin ochránce
Červ pobaví Libušku nejnovější historkou od Jakuba. Jak bude rozjetý, okamžitě ji povypráví i přešlému Liborovi. Tomu na náladě samozřejmě nepřidá. Místo aby nalezl u Libušky azyl, Červ mu ještě více naloží. Jako by nestačilo, že dnes neuvidí Adámka a zítra k němu přijde do ordinace kontrola z pojišťovny. Libuška nezaváhá ani vteřinu. Libora okamžitě podpoří a slíbí mu, že s ním stráví večer, přestože ji Červ bude lákat na Jakubovo představení. I ona ale bude mít o čem přemýšlet... Co všechno se Libuška dozví od Eliáše? A co Eliáš od Borise? S čím se Libor Libušce svěří? A co jí doporučí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz