Ulice 18.11.2014 - 2707. díl

Olda začne konečně řešit rozvod. Na internetu si najde potřebné formuláře i rady, jak postupovat. Představa dalšího papírování mu moc nepřidá, zvláště když zjistí, že ho čeká i majetkové vyrovnání. Místo aby se do toho rovnou pustil, odloží to na později s tím, že to tolik nehoří.

Olda bude mít daleko zajímavější program, než je vyplňování rozvodových formulářů. Adrianu dnes čeká první hodina tanečního aerobiku. A Hynek s Oldou si ji náramně užijí. Zato pak přijde pořádně studená sprcha od Petry... Co Petra Oldovi vyvede? Chce ho vyměnit za jiného? A jak na rozvod rodičů zareaguje Monika?

Martinův nešvar
Martinovi pořádně zatrne, když ho Jarda upozorní, že se blíží Veronika. Rozkouřenou cigaretu na poslední chvíli vnutí Matoušovi a pro jistotu se hned i zakousne do jeho svačiny, aby Veronika nic nepoznala. Matouš ho v tom trochu vymáchá, Veronice však nic neprozradí. Později si bude i s Jardou z Martina utahovat kvůli jeho kouření. Martin si ovšem bude jistý, že jakmile bude mít rodinu znovu u sebe, opět s tímto nešvarem zatočí. Veronika bude mít den pořádně nadupaný. Udělat pořádek doma, nakoupit, navařit, najít si práci, naplánováno toho bude mít požehnaně... Co Veronika prozradí zvědavé Nyklové? Jak dopadne s hledáním práce? A jak bude zvládat odloučení od dětí ona?

Lumírova náročná šichta v pekařství
Lumír bude po další šichtě u válu pořádně vyřízený. Matce to ale nepřizná. Naopak ji ubezpečí, že jeho něco takového nerozhodí. Nyklová na něm ale pozná, kolik uhodilo. Ihned do něj začne šít kvůli hledání nové práce, protože toto považuje jen za provizorium. Lumír ji ujistí, že už rozhodil sítě. Teď jen čeká, kdo se ozve. Zároveň matku poučí, že bez kontaktů prostě dobrou práci v dnešní době nikdo nesežene. Nyklová mu práci v pekařství pro jistotu náležitě osladí. Zapřáhne ho tak, že Lumír bude jen koukat... Proč si bude z pracujícího Lumíra utahovat Vlastimil Pešek? Co všechno nechá Nyklová Lumíra dělat? Jak si Lumíra vychutná Mastný? A jak Lumír zvládne druhý den v pekařství?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz