Ulice 19.11.2014 - 2708. díl

Filip hned po ránu rozčílí Veroniku svým telefonátem. Bude chtít uvolnit z poslední hodiny ve škole, aby mohl jít do hasičárny. Jakmile přizná, že babička mu to nedovolila, Veronika uvidí rudě. Znovu mu nařídí, že má poslouchat babičku s dědou a nezkoušet na ni žádné fígle.

Martinovi se Veronika svěří s obavami, jestli jim Filip náhodou nezačíná dělat naschvály kvůli stěhování. Martin to vezme celkem v klidu. Bude si jist, že Filipa to zase přejde. Veronika Martinovi ještě připomene, že je třeba pořešit i přestup dětí na pražskou školu. Martin slíbí, že si od Jardy vezme číslo na jeho mámu, aby to s ní probrali… Jak na tom bude Veronika se sháněním práce? Čím ji nahlodá Nyklová? Jaké překvapení pro ni chystá Martin? A proč si Veronika začne dávat pozor na Šárku?

Žárlivý Olda se překonává
V Oldovi to bude po ránu pořádně vřít kvůli Petře. Hynkovi hned taky prozradí důvod. Petra se mu večer po koncertu už ani neozvala, takže si může jen domýšlet, jak tohle její setkání s ex dopadlo. Hynka jeho žárlivost docela pobaví. Ještě nedávno si Olda vychvaloval nezávazný vztah. A když se Petra podle toho zařídí, najednou je zle. Oldu tím jen popíchne. Jakmile se Petra objeví ve fitku, Olda se neudrží a podrobí ji výslechu. Petra to vezme s nadhledem. Během chvilky si Oldu udobří, jenže červík pochybnosti v něm bude hlodat dál… K čemu se Olda vyburcuje? Čím překvapí Hynka? Proč si bude dělat starost o tátu Lída? Jak se Lída s Monikou postaví k rozvodu rodičů? A proč Olda začne nanovo žárlit?

Šifra od Jakuba
Červ s Perníkem se Libušce pochlubí, že chystají nový koncert. Na repertoáru budou mít opravdové pecky, takže ji poprosí o pomoc s propagací. Zároveň jí předají knížku od Jakuba. Libuška z ní nebude moc moudrá, ale před kluky to nebude chtít příliš rozpitvávat. Nezvyklý titul okamžitě upoutá Libora, jenž se za Libuškou zastaví na kávu. Jen co Libor zjistí, že v knížce je zřejmě zašifrovaný vzkaz, Libuška hodně znervózní… Jaký vzkaz Jakub Libušce posílá? Odhalí ho Libor? Čím Libor Libušku rozhodí? A co si na ni vymyslí Eliáš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz