Ulice 25.11.2014 - 2712. díl

Liškovi budou ráno marně čekat, až Skyler vstane. Zatímco Franta s Bedřichem pro ni budou mít pochopení a nechali by ji prospat, Anička bude nekompromisní. Žádné lajdačení u nich nebude. Chudáka Skyler vyžene z postele, aby si užila pražské památky.

Nevyspalá Skyler bude mít hodně krušné ráno. V hlavě jí bude tepat tisíc permoníků. Stav, který Bedřich i Anička moc dobře znají. Starostlivá Anička se půjde podívat po nějakých medikamentech na kocovinu a bolehlav, aby Skyler tak netrpěla. Bedřich zase přispěje dobrou radou. Skyler doporučí zaručený recept na opičku po pivu – další pivko jako vyprošťovák… Jak si Skyler popovídá v pekařství s Růžou? Jaký trapas se jí stane tam? A čím potěší zaláskovaného Frantu? Má u ní nějakou šanci?

Lumír shání práci
Lumír bude spát jak Budulínek. Bodejť by ne, když se mu bude zdát o Světlaně. Ze sladkého snění ho ale hodně rychle probere matka, jež si pro něj přijde přímo do ložnice. Kdyby ho nevzbudila, Lumír by dnes do práce asi hned tak nevstal. O něco později se Lumír bude pořádně trápit u válu. Kdyby mohl očima postrkovat hodinové ručičky, určitě by to udělal. Jen co dorazí do práce Růža, Lumír se sebere a rychle zapluje do kanceláře, aby zpracoval faktury. Jenže jakmile se posadí, usne jak špalek… Rýsuje se Lumírovi jiná práce? Jak dnes pochodí na radnici, kam se vypraví za Tondou Hložánkem? A jakou jobovku se dnes dozví Nyklová?

Mezinárodní derby
Miriam se ráno dohodne s Peterem, že společně zajdou vyměnit kalhoty, jež včera věnovala. Vzápětí ale bude všechno jinak. Peterovi napíše Alice, že by se s ním potřebovala sejít kvůli škole. Peter návštěvu obchodu hbitě odloží kvůli Alici, což se Miriam dotkne, aniž by chtěla. Božence se ve škole svěří, že při každém setkání s Alicí má pocit, jako by dostala ránu elektrickým proudem. Štve ji to o to víc, když vidí, jak se Peter s Jardou snaží spolu vyjít… Proč se dnes Peter oboří na Alici kvůli Miriam? Komu padne Alice do oka? Jak dopadne mezinárodní derby Jarda vs. Peter? Kde ti dva nakonec skončí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz