Ulice 26.11.2014 - 2713. díl

Jardu čeká po mezinárodním derby s Kadlecem hodně krušné ráno. Nejen že se probudí u mámy, navíc bude mít kocovinu jak hrom. A ke všemu se ještě dozví, že dnes odpoledne hlídá Mirinku s Jonáškem, protože Lenka jde za mámou do vězení.

Miriam si do syna i tak trochu rýpne, když mu prozradí, že Peter od ní v noci odešel po svých. Jarda mámu potěší konstatováním, že má fajn kořena. Toho si bude Miriam cenit. Konečně udělali tlustou čáru za minulostí. V práci si budou z takřka nepoužitelného Jardy utahovat Bedřich s Matoušem. Matoušovi to ale Jarda vrátí i s úroky, když po něm bude chtít telefonní číslo na krásnou Alici. Zatímco Jarda se bude přes den pomalu dostávat do normálu, Lenka, Miriam i Henry budou čím dál nervóznější. Ani jeden z nich nebude tušit, co je ve vězení, na návštěvě Ivany, čeká... Jak se Ivaně daří? Co je pro ni nejtěžší? Čím ji potěší Henry? Jakého brouka jí nasadí do hlavy Miriam? Jak všichni čtyři setkání ustojí? A co by si přál Peter?

Nabídka od Tondy
Lumír bude po šichtě u válu úplně vyřízený. Mámě přizná, že ho bolí celý člověk. Nyklové bude syna líto. Podle ní tohle není práce pro něj. Také Lumír bude doufat, že Tonda přijde co nejdříve s nabídkou nějakého dobrého místa. A když ne, Lumír začne v pekařství závozničit místo Zajíčka. O něčem takovém ale nebude chtít Nyklová ani slyšet. Okamžitě začne přemýšlet, jak Lumírovi ulevit, aby měl čas na hledání slušného místa. Jen co za ní přijde Růža, předestře jí svůj plán. Jenže té se moc zamlouvat nebude. Nyklová po ní totiž bude chtít, aby opět vstávala na ranní... Co na to řekne ješitný Lumír? S jakou nabídkou za ním přijde Tonda? Proč bude Lumír najednou váhat, zda ji přijmout?

Houby pro Skyler
Franta dnes přivede Skyler do dílny na zkoušku kapely. Přestože bude s Borisem domluvený, ten nakonec nedorazí. To bude mrzet nejen Frantu, ale i Bedřicha, jemuž už pravidelné zkoušky kapely docela chybí. Franta nakonec zahraje Skyler sám, což bude mít pro oba své kouzlo. Ještě před tím ji chlapi v dílně pohostí typickým českým jídlem, jež pro Martina uvařila Veronika. Skyler si na něm sice pochutná, jenže zároveň jí trochu zatrne... Co bude Martin servírovat? Čím Skyler s Frantou překvapí Anču? Co si Skyler vymyslí na Liškovy? A jak to bude pokračovat mezi ní a Frantou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz