Ulice 28.11.2014 - 2715. díl

Tahle noc bude hodně zajímavá. Nejprve se z pracovny vyrojí rozespalý Ota, aby se napil. Náměsíčným krokem si to od otevřené lednice namíří rovnou do Terezina pokoje. Neomylně k ní vpluje pod peřinu, aby se zahřál. A nejen to. Pro Terezu to bude probuzení šokem. Ráda by se Oty zbavila, ale ten se z jejího pelíšku už prostě nehne…

Matěj s Bětkou budou ráno jen koukat, když se Ota vynoří z Terezina pokoje a zcela suverénně zapluje do koupelny. Tohle by tedy nečekali. A koukat bude i samotný Ota. On měl v noci něco s Terezou? Čím Ota vykolejí ve škole mámu? Proč mu bude domlouvat dokonce i Kalina? Jakou divočinu Ota zase vymyslí? A kdo nečekaně pomůže Tereze v tísni?

Millerův návrat
Nyklová se snaží Lumírovi ulehčit jeho úděl, jak jen to jde. Také dnes ho vzbudí snídaní do postele, aby mu to ráno před dalším pracovním dnem v pekárně aspoň trochu zpříjemnila. Lumír jí hned prozradí, že se včera viděl se Světlanou. Nyklovou to zaujme. Okamžitě bude vyzvídat, proč přijela a jestli je s ní i Miller. Lumír na její dotěrné otázky ale nebude mít odpověď. A také samotná Světlana, jež se za Nyklovou později zastaví v pekařství, bude kolem svého návratu z Bruselu mlžit, jak jen to půjde… O co Nyklová požádá Světlanu? Jak si Světlana s tímto úkolem poradí? Řekne konečně Lumírovi pravdu? A jak dopadne její shledání s Pavlem, jenž za ní přiletí?

Skyler se loučí
Skyler ráno čeká smutné loučení s Liškovými a hlavně s Frantou. Přestože by u nich ráda zůstala, není to možné. Dnes se vrací domů. Všichni z toho budou docela naměkko, hlavně samotní Franta a Skyler. Po včerejší noci se jim od sebe nebude ani trochu chtít. Zatímco Franta si bude lítat na obláčku zamilovanosti, Ema zažívá na Šumavě hodně krušné chvíle… Co se na Šumavě děje? S čím se Miloš svěří Anče? A jak Franta se Skyler ustojí loučení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz