Ulice 1.12.2014 - 2716. díl

Ota bude stále přemlouvat Terezu, aby se před mámou naoko rozešli. Podle něj je to nejelegantnější a nejlogičtější vyřešení jejich prekérní situace. Spolu s Davidem nakonec Terezu přesvědčí, aby do toho přeci jen šla.

David se Tereze a Otovi nabídne, že zařídí, aby se Otova máma dostala ve správný čas ke kabinetu. To ale nebude ani třeba. Puklická se sama vypraví za Otou, takže David bude jen Terezu s Otou varovat, že je nejvyšší čas začít s rozchodem. Ota se do toho tak položí, že Tereza bude jen koukat. Vzápětí mu to vrátí i s úroky... Co všechno šokovaná Boženka Puklická tajně vyslechne? Čím si Ota vykoleduje pořádnou facku? Proč bude Tereze líto nejen Puklické, ale dokonce i samotného Oty?

Peter má padáka
Jarda hned ráno pobaví Bedřicha a Matouše historkou, jak Kadlec předváděl o víkendu Mirince tatranského medvěda. Matouše ale bude zajímat úplně jiná věc. Jen co s Jardou osamí, bude vyzvídat, jestli pro něj má číslo na Alici. Jarda ho bude chvíli natahovat, pak mu číslo přeci jen předá, samozřejmě s náležitým komentářem. Víkendu bude mít plnou hlavu také Miriam. Bude ráda, že její rodina Petera tak skvěle přijala. Dokonce je Jarda s Lenkou pozvali na Vánoce. Boženka Puklická bude ráda za Miriam. Zároveň se jí ale zeptá, jestli takové setkání nebude vadit Ivaně, pokud by ji přeci jen na Štědrý večer pustili z vězení... Co dnes Kadlece srazí na kolena? Kdo mu bude největší oporou?

Pravda pro Lumíra
Lumír zajde za Tondou, aby mu řekl, jak se rozhodl. Ten bude brát za hotovou věc, že Lumír místo poradce u developera vezme. Hned to s ním bude chtít oslavit, ale Lumír ho překvapí. Nabízené teplé křeslo odmítne. Tonda se ho pokusí ještě přesvědčit, aby si to rozmyslel, ale Lumír si bude stát za svým. To bude zjevně čárou přes rozpočet i pro samotného Tondu. Lumírova volba udiví také Jardu s Bedřichem. Tohle by do něj přeci jen neřekli... Co na Lumírovu rozhodnutí řekne Nyklová? Co všechno se Lumír dozví od Pavla Millera? Jak to vypadá mezi Pavlem a Světlanou po společném víkendu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz