Ulice 2.12.2014 - 2717. díl

Lumír by ráno nejraději vraždil. Když si konečně může jeden den přispat, probudí ho vyzvánění telefonu. Jakmile ale Lumír zjistí, kdo mu volá, nálada se mu v mžiku zlepší. Bude to Světlana, jež si s ním domluví hned na ráno schůzku. A protože dorazí o něco dříve, zastaví se ještě v pekařství za Nyklovou.

Nyklová začne okamžitě hudrovat kvůli Lumírovu rozhodnutí zůstat v pekárně a dělat od nového roku závozníka. Stále nebude moci skousnout, že její syn odmítl podle ní naprosto skvělé místo poradce u developera. Světlana však ví, co na Nyklovou zabírá, a tak Lumírovi u matky trochu pomůže. Vzápětí by ale pomoc potřebovala i ona sama... S čím vším se Světlana Lumírovi svěří? Má její vztah s Pavlem nějakou budoucnost? Co jí Lumír poradí? Jak Světlana s Pavlem krizi vyřeší? Usmíří se?

Kadlecův odchod do penze
Mojmír Kalina se dnes opravdu překoná. Poté, co se dozví o Kadlecově nečekaném, nuceném odchodu do důchodu, pošle mu po Miriam své šachy s tím, že se s ním rád kdykoli utká. Vzhledem ke svému věku si bude umět živě představit, jak by něco takového zasáhlo jeho. Samotného Petera dnes čeká vyklízení kanceláře. Splín kvůli tomu padne nejen na něj, ale i na jeho parťáka Jirku Hermana, jenž se od Petera při té příležitosti dozví další fígle, jak usvědčit pachatele... Jaký trik mu Peter prozradí? Jak na Peterův odchod z práce zareaguje Alice? Co mu navrhne? Jak Peter tento pro něj náročný den zvládne?

Havárie u Maléřových
Jarda přijde do dílny úplně vyřízený. Cestou vyřídí jeden vánoční nákup a bohatě mu to bude stačit. Bedřich se pochlubí, že on už má dárek pro Anču jasný – koupí jí pračku se sušičkou. To zaujme Martina. Hned Bedřichovi nabídne, že by od něj starou pračku odkoupil. Bedřich však o něčem takovém nebude chtít ani slyšet. Martinovi pračku samozřejmě daruje. Dokonce ji společně o něco později i přestěhují... Čím vším dnes Martin překvapí Veroniku? Jaké průšvihy se na ni během dne sesypou? Jak to všechno ustojí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz