Ulice 8.12.2014 - 2721. díl

Olda bude od rána přilepený k počítači, aby nepropásl Petru. Ta si přes víkend vypnula telefon, takže jediné možné spojení bude právě přes internet. Místo Petry objeví na webu syna Jakuba, jenž se před pár dny vrátil ze Srí Lanky. Jakub tátovi kromě jiného prozradí, že na Vánoce se chystá do Antverp za mámou.

Krátký rozhovor se synem Oldovi hned zvedne náladu. Vzápětí se mu skvělými zprávami pochlubí i Hynek. S Dášou našli ideální místo pro svou svatbu... Kde a kdy se chtějí Dáša s Hynkem vzít? Proč se Hynek obává reakce Gábiny na své plány? Jak na zprávu o svatbě zareaguje Petra? Jak s Oldou zvládnou krizi ve vztahu? Co Petře doporučí Dáša?

Tajemný kufr v pekařství
Tohle bude záhada jak hrom. Poslíček doručí do pekařství kufr pro Lumíra od neznámého odesilatele. Nyklová s Růžou si hned budou lámat hlavu, kdo a proč mu podivnou zásilku asi poslal. Když to nebude tušit ani samotný Lumír, okamžitě je začnou napadat černé scénáře. Lumír kvůli tajemnému kufru dokonce zavolá na policii, aby zjistil, co s ním... Kdo kufr posílá a proč? Co v něm bude? Co to všechno znamená?

Liborovy tajné plány
Libor zavolá na policii, aby zjistil, jak pokročila v pátrání po neznámém pachateli, jenž ho očerňuje na webu. Zprávy, které se dozví, však moc pozitivní nebudou. Jak očekával, policie se stále nemá čeho chytit. Negativní komentáře navíc ustaly, takže policie celý případ odkládá. Samotnému Liborovi se do toho už taky nebude chtít dvakrát šťourat. To ale moc neuklidní Libušku, jež tuší, kdo za komentáři je a proč se tak najednou odmlčel... K čemu Libora inspiruje společná večeře s Libuškou, Zuzanou a Maxem? Na čem se domluví? Proč bude potřebovat spojenectví s Borisem? A jak se vrátí Libušce do života Jakub?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz