Ulice 9.12.2014 - 2722. díl

Jakubova včerejší esemeska nezůstane bez následků. Namíchnutá Libuška se za ním vypraví do divadla, aby mu znovu zopakovala, že ho už nikdy nechce vidět. Zamilovaný Jakub to od ní ale nevezme.

Opět po ní bude chtít, aby mu do očí řekla, že ho nemiluje. Teprve pak jí dá pokoj. Něco takového ale Libuška nedokáže. Když jí navíc Jakub požádá, aby byla upřímná k sobě, k němu a koneckonců i k Liborovi, v Libušce se to zlomí. Už nebude mít sílu odolávat. Jakubovi podlehne, ale vášeň vzápětí vystřídají výčitky svědomí… Co bude dál? Byl to s Jakubem jen úlet? A jaké velké překvapení chystá pro Libušku Libor? Co pro ni bude poslední kapkou?

Jak sbalit Světlanu?
Lumír připraví pro Světlanu královskou snídani, aby jí aspoň trochu zpříjemnil den. Jen co ti dva zasednou ke stolu, vtrhne k Lumírovi jako velká voda Nyklová s čerstvým pečivem. A bude to pro ni pořádný šok, protože si to samozřejmě vyloží po svém. Jakmile ji Světlana s Lumírem začnou ujišťovat, že to není tak, jak to vypadá, Nyklová už nebude na nic čekat a hodně rychle vyklidí pole. Světlana by byla ráda, kdyby Lumír matce vše vysvětlil. Ale uvěří mu? Co jí vlastně poví? A jakou taktiku Lumír zvolí při dalším dobývání Světlany? Kdo a co mu poradí?

Terezin dobrý skutek
Odevzdávání seminárních prací, jež Tereza studentům zadala za domácí úkol, se neobejde bez reptání. Terezin předchůdce po studentech nic takového totiž nevyžadoval, čímž budou také argumentovat. Tereza u nich moc nepochodí ani vysvětlením, že je to dobrá příprava na studium na vysoké škole. To je pro Frantovu třídu ještě příliš vzdálený horizont. Terezino nadšení ze seminárek studentů vzápětí zchladí i Ota s Davidem. Budou ji varovat, aby od prací raději nic moc neočekávala… Oprávněně? Jak seminárky dopadnou? A jaký dobrý skutek Tereza udělá pro Otu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz