Ulice 11.12.2014 - 2724. díl

Libuška se od Libora sice odstěhovala, ale hned dnes se náhodou potkají na ulici. Pro oba to bude hodně těžké a bolestné shledání. Libor dokonce ani neodpoví Libušce na pozdrav. Raději bude dělat, že ji vůbec nevidí.

Na Libušku toho bude najednou moc. To poslední, co chtěla, je ublížit právě Liborovi. A zjevně to se bohužel stalo. Libuška sebere veškerou svou sílu a za Liborem se vzápětí vypraví... Přijme Libor Libuščinu omluvu? Je mezi nimi ještě cesty zpět? Co Libor Libušce navrhne?

Tereza couvá
Matěj bude Terezu hned ráno varovat, že se jí ozvou rodiče kvůli letošním Vánocům. Zatímco on ve svém rozhodnutí strávit svátky s Bětkou na horách žádný problém nevidí, jeho blízcí to zjevně řeší. Tereza ho překvapí přiznáním, že ani jí není jedno, že o letošních Vánocích nebude jejich rodina pohromadě. Momentálně ji však bude trápit daleko víc dění ve škole. Matějovi se svěří, co tam teď řeší. Jak se postavit k podvodu jednoho ze studentů, jenž opsal seminární práci z webu? Má ho exemplárně potrestat, jak navrhuje Miriam Hejlová? Co Tereze poradí Matěj? Čím Terezu zaskočí Sabina? Na čem se Tereza domluví s Davidem? A proč vezme zpátečku s Romanem?

Milošovy výhrůžky
Liškovi nechají Emu prospat, aby načerpala aspoň trochu sil. Ráno uspořádají válečnou poradu, jak si zařídí den, aby Ema nebyla sama doma a aby ji zároveň mohli chránit. Domluví se s Frantou, že s ní odpoledne vyrazí do kina, aby si mohli promluvit s Milošem. Stále budou doufat, že se s ním nějak domluví. Přes den se o Emu postará Bedřich, jenž si ji pro tentokrát vezme s sebou do práce. Ema si však moc nepřispí. Probere ji Bedřichův telefonát s Milošem... Podaří se Liškovým Miloše přesvědčit, aby Emu nechal na pár dní u nich? S čím se jim Miloš svěří? Proč bude vyhrožovat Emě a dokonce i Liškovým?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz