Ulice 15.12.2014 - 2726. díl

Libuška s Liborem na sebe opět nečekaně narazí hned ráno cestou do práce. Pro oba to bude hodně těžké, i když spolu prohodí pár rozpačitých slov. Amálie na Liborovi okamžitě pozná, že se zase něco děje.

Zhrzený Libor už neudrží emoce na uzdě a vybouchne. Na Libušce nenechá nit suchou. Amálie se jí však zastane. Podle ní Libuška není zlá a rozhodně mu nechce ubližovat. Její slova vzápětí potvrdí svým rozhodnutím i samotná Libuška. Než aby Libora i sebe drásala, raději udělá další radikální řez... K čemu se Libuška odhodlá? Co jí na to řekne Max? Co si na Libušku vymyslí Eliáš? Jak dopadne náhodné setkání Eliáše s Liborem? A co všechno se od Libora dozví Miki?

Zamilovaná Simona
Simona vstane výborně naladěná. Od rána bude zářit jak sluníčko a prozpěvovat si písničky, jež jí hrál nedávno Rudolf. Tohle létání na obláčku zamilovanosti se ale neobejde bez následků. Simona před dveřmi kadeřnictví zjistí, že nemá klíče. Jitce přizná, že vůbec netuší, kde by mohly být. Pro jistotu se hned vrátí ke stánku, kde si kupovala noviny, jestli jí tam náhodou nevypadly. Romana s Jitkou budou mít ohledně roztržité Simony okamžitě jasno. A okamžitě si z ní začnou utahovat... K čemu se jim Simona nakonec přizná? Kdo jí pomůže v nouzi? A proč večer s Rudolfem nedopadne podle Simoniných představ? Co se stane?

Ota cukrářem
Tereza dodrží svůj slib. S Otou vyrazí do obchodů koupit vánoční dárek pro jeho matku, kterým by si ji konečně usmířil. Moc času na něj ale mít nebude, protože má naplánováno ještě pečení perníčků s Adrianou. Jakmile se to Ota dozví, okamžitě se k nim přidá. Tohle jeho matku zaručeně obměkčí - originální dárek, který sám vyrobí. Tereza mu to ale nedá zadarmo. Jestliže chce Ota perníčky, bude se muset o ně taky zasloužit... Co si Tereza na Otu vymyslí? Kdo ho zachrání? Jaký předvánoční doping Ota zvolí, aby tohle všechno přežil?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz