Ulice 17.12.2014 - 2728. díl

Ota s Davidem budou mít o přestávce plné ruce práce s dokončováním Otova vrcholného cukrářského díla – perníkového srdce pro mámu. Polevu a zdobení společnými silami už zvládli, teď budou finišovat se zabalením vánoční dobroty do celofánu. Jakmile se jim podaří i tento poslední krok, Ota zamíří se srdcem do ředitelny.

Božena Puklická svého syna samozřejmě okamžitě prokoukne, což záhy zjistí i Tereza, kterou si ředitelka chvíli na to odchytí ve škole. O Terezu dnes bude zájem také v Coolně. Zastaví se za ní Gábina, aby zjistila, co je to za fešáka, se kterým ji včera seznámila. Ostatně na tohoto sympaťáka Gábina narazí v Coolně i dnes. Ovšem to největší překvapení bude na Terezu tentokrát čekat doma... Smiluje se Božena Puklická nad svým nezdárným synem? Čím Terezu doslova odzbrojí její táta? Proč se dnes Roman Šámal opět zastaví v Coolně? A čím Terezu vykolejí Matěj s Bětkou?

Zprávy z ciziny i ze Šumavy
Anča se Zuzanou se budou bavit na účet zamilovaného Franty, jenž je tento týden na výměnném pobytu v Holandsku. Středobodem jeho vesmíru je Skyler, takže rodiče jsou na vedlejší koleji. Podle toho vypadá i jeho kontakt s blízkými. Tohle ale Anču trápit nebude. Daleko víc jí bude ležet na srdci osud Emy a dění na Šumavě, kde opět začíná přituhovat... Co se děje na Šumavě? Proč bude Anča jak na trní čekat na zprávy právě tam odtud? A kdo a čím udělá naprosto nečekaně obrovskou radost Růže?

Na návštěvě u Hejlových
Jen co Simona zahlédne na ulici Veroniku, hned za ní vyběhne, aby ji na chvíli zdržela. Ráda by ji totiž představila Jitce a Romaně. Veronika se v kadeřnictví ale dlouho nezdrží, protože bude mít naspěch. Musí včas odevzdat jednu zakázku – sváteční prostíraní. Jakmile dámy její výtvor uvidí, okamžitě si ho u ní objednají též. Na oplátku jí nabídnou, že ji zdarma učešou a nalíčí na dnešní večer. Veronika s Martinem se totiž chystají na předvánoční návštěvu k Jardovi a Lence... Co Martin řekne na proměnu své ženy? Čím Veronika překvapí Lenku i Jardu? A jak se těm dvěma a jejich dětem žije v domečku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz