Ulice 23.12.2014 - 2732. díl

Liškovi s Emou si chtějí poslední společné odpoledne pořádně užít. Domluví se, že spolu odpoledne vyrazí do vánočně vyzdobené Prahy podívat se na betlémy. Frantu právě tento program moc nenadchne, ale kvůli Emě se obětuje i on. Ema to ocení po svém.

Ema vymyslí nakonec takový rodinný program, aby to bavilo i Frantu. Ovšem jejich společné plány opět zhatí Eva s Milošem, kteří se u Liškových objeví daleko dříve, než by kdo čekal... Proč Ema skončí odpoledne v nemocnici? Čím Miloš s Evou pořádně namíchnou Anču? A o jaký šok se Miloš postará Liškovým?

Petřin radikální řez
Oldu bude včerejší konflikt s Petrou mrzet čím dál víc. Stále bude marně čekat, až se mu Petra ozve. Hned ráno jí pošle esemesku, ale bez odezvy. Na zklamaného Oldu náhodou narazí na ulici Jitka, která bude mít namířeno do práce. Impulzivně se domluví, že si spolu dají kávu a snídani. Jitka Oldu překvapí dárkem pod stromeček, jenž pro něj bude mít i letos. Olda si znovu hořce uvědomí, o co všechno během letošního roku přišel. A bude ještě hůř, až se konečně ukáže Petra. To se totiž rozhodne pro radikální řez... Rozejdou se Olda s Petrou těsně před Štědrým dnem? A jak to dopadne s jejich společnými Vánoci v Belgii? Kdo nakonec s Oldou poletí?

Miller je zpět
Rodina by měla být o Vánocích pohromadě. A Světlana podle Nyklové do jejich rodiny stále patří, přestože jsou s Lumírem už nějaký ten pátek rozvedení. Nyklová proto navrhne Lumírovi, aby Světlanu pozval na Štědrý večer k nim. Lumír si ale nebude jistý, zda to má vůbec smysl. Světlana se totiž chystá strávit svátky u Ingrid v Málkově. O to větší bude Lumírovo překvapení, když se se Světlanou zničehonic potká u Henryho... Proč Světlana změnila plány? Jak na Lumírovo pozvání zareaguje? Co Lumírovi pořádně zamotá hlavu? A proč bude Pavel Miller potřebovat jeho pomoc právě kvůli Světlaně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz