Ulice 24.12.2014 - 2733. díl

Ema si ráno přivstane, aby stihla dodělat dárky pro Liškovy. Bude muset vzbudit i Frantu, protože nebude moci najít nůžky, jež bude nutně potřebovat. Při pátrání narazí ve Frantově šuplíku i na úhledně zabalený dárek.

Franta Emě prozradí, že dárek má od Skyler. Rozbalit si ho chce až pod stromečkem. Ještě před tím ale vyrazí s Bedřichem pro kapra. Jakmile ho přinesou, začne si utahovat z Emy, která už nějakou dobu nejí maso. Ta si od něj samozřejmě nenechá nic líbit. Zároveň bude docela naměkko. Bude ji mrzet, že máma s Miloškem musí být i o Štědrém dni v nemocnici... Jaké dárky najdou Liškovi pod stromečkem? Jak to má Franta se Skyler? Čím dojme nejen Liškovy farář Ryba na půlnoční? A se bude hodně těžké pro Evu?

Štědrý večer u Hejlových
Peter se ráno zastaví za Alicí na recepci, aby jí popřál hezké Vánoce. Přestože se uvidí i zítra, Peter jí donese už dnes malou nadílku od Ježíška. Také Alice pro něj bude mít dárek pod stromeček. Pro oba to bude zvláštní pocit. Jsou si stále blízcí, přesto spolu na Štědrý večer nebudou. Alice Petera znovu ujistí, že to zvládne. Jakmile ale Peter odejde, spadne jí její maska. Poprvé bude na Vánoce vlastně sama. A ani Peter nebude úplně v pohodě. Bude se obávat shledání s Ivanou, kterou poslal před pár měsíci za mříže... Jak Ivana a Peter ustojí toto vánoční setkání? Čím Ivana dojme celou svoji rodinu? A jaké budou mít Hejlovi Vánoce?

Pavel bojuje o Světlanu
Lumír si bude i dopoledne lámat hlavu kvůli dárku pro Světlanu. Stále pro ni nebude mít ten pravý, originální, jenž by jí naznačil, co k ní cítí. Navíc si ani nebude jistý, jestli k nim Světlana večer vůbec dorazí. Co když se usmíří s Pavlem? Ostatně ten by si nepřál nic jiného. Světlana mu chybí, byl by rád, kdyby se k němu vrátila. A dokonce ji i požádá o ruku... Dá Světlana Pavlovi ještě jednu šanci? S kým nakonec stráví Štědrý večer? A jak si Lumír poradí s dárky pro své blízké?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz