Ulice 26.12.2014 - 2735. díl

Lumír si užívá vánočních svátků. Na návštěvě u něj bude opět Světlana, kterou pohostí svým oblíbeným vánočním pokrmem – smaženým kaprem s bramborovým salátem. Jen co zasednou ke stolu, vyruší je Millerův telefonát.

Přestože Světlana bude proti, Lumír Pavlovi slíbí schůzku. Ten na ni dorazí ve zuboženém stavu. Přizná, že dostal docela velkou nakládačku. Navíc se mu tahle vánoční příhoda může pořádně vymstít. Na policii se totiž dozvěděl, že by na něj Lumír mohl podat trestní oznámení. A to by znamenalo konec jeho kariéry v Bruselu... Na čem se s ním Lumír domluví? Co vzápětí vyděsí Světlanu? A jaké přání se Lumírovi spolní o druhém svátku vánočním?

Klářina tajemství
Adrianě to nedá. Od brzkého rána bude brouzdat po webu a pročítat příběhy lidí, kteří po letech našli své rodiče. Eddiemu se svěří, že to ale žádné veselé čtení není. Historky s dobrým koncem by mohla spočítat na prstech. Eddie se ji bude snažit povzbudit. Třeba zrovna ona bude výjimkou. Adriana si tím tak jistá nebude, ale přeci jen se vydá za dědou, aby se ho zeptala na máminu minulost. Jenže Vlastimil Pešek na tom bude úplně stejně jako ona. Ujistí ji, že o jejím otci nic neví. Vzpomene si však, že ve sklepě uložil Klářiny osobní věci. Třeba v nich Adriana něco najde... Co všechno v Klářině pozůstalosti Adriana objeví? Na jakou stopu se dostane? A co by Vlastimil Pešek raději nevěděl?

Alicino rande
Peter bude na Alici kvůli včerejšku pořádně naštvaný. Miriam by ale byla ráda, kdyby si s ní promluvil. Prozradí mu, že za ní ještě večer byla. Zároveň mu vyrazí dech zprávou, že ho Alice miluje. Peter to okamžitě popře, ale Miriam jako žena ví své. Nakonec ho přesvědčí, aby za Alicí přeci jen zašel. Ta si v první chvíli nebude jistá, s jakou za ní Peter přichází. Uleví se jí, když jí podá ruku ke smíru. Neopomene jí ale zdůraznit, aby se k Miriam chovala slušně. Alice bude chtít kvůli němu hned překopat celý svůj dnešní program... S kým Alice vyrazí na dnešní rande? Proč bude dotyčnému lhát? S čím se Miriam svěří Jardovi? A co zůstane Peterovi a Miriam utajeno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz