Ulice 15.1.2015 - 2739. díl

Anča poreferuje Zuzaně poslední zprávy z bojiště. Zatímco u Franty je momentálně klid, na Šumavě opět přituhuje. Anča povypráví Zuzaně, jak se Miloš inspiroval Bedřichem a zabavil Emě mobil. O to víc se nyní Anča bude těšit na víkend, kdy k nim má Ema opět přijet.

Zuzana nenechá nic náhodě ani u Franty. Se synem se sejde, aby mu promluvila do duše. Podle ní by se měl Franta co nejdřív nechat z dějepisu přezkoušet, aby si nekazil prospěch a zároveň to urovnal s Liškovými. Zuzana bude věřit, že jakmile Bedřich uvidí jeho snahu, počítač mu vrátí. Jenže to nebude tak jednoduché, jak si myslí... Proč Franta ještě nebyl za profesorkou dějepisu? Čeho se obává? Čím překvapí Anču a později i Bedřicha? A jaké zprávy dnes přijdou ze Šumavy?

Podpásovka od Jirky Hermana
Miriam bude mít plnou hlavu starostí kvůli blížícímu se pololetnímu vysvědčení. Opět ji čeká uzavírání klasifikace, což u některých studentů není jen tak. Peter se jí pochlubí, že jeho dnes čeká velký den. Spíš to ale bude myslet ironicky. Dnes by mu totiž měla přijít na účet poslední výplata. Pak už bude penzistou se vším všudy. Rozhodně si ale nemíní nazout bačkory a nudit se doma. S Miriam se domluví, že ji bude každé ráno doprovázet do školy. Dnes se navíc zastaví i za Alicí, protože také ona má významný den. Ovšem nebýt Petera, asi by si to ani neuvědomila. Až on jí připomene, že má svátek... Proč Peter s Alicí její svátek nakonec pořádně neoslaví? Čím Petera nepříjemně zaskočí Jirka Herman? A čím se ho nechtěně dotkne Miriam?

Lumírovo romantické překvapení
Lumír si dnes opět na chvíli vyzkouší řízení dodávky, aby mohl začít co nejdříve závozničit místo Richarda Zajíčka, jenž v pekařství za pár dní skončí. Vilmě Nyklové se to vzhledem ke včerejší nešťastné nehodě nebude ani trochu zamlouvat, ale Lumír matku rázně umlčí. Jeho bude naopak zajímat, proč mu ještě nepředala Světlanin vzkaz. Nyklová se vymluví na včerejší zmatky a okamžitě začne vyzvídat, co svým psaníčkem Světlana myslela... Jak dopadne dnešní Lumírovo rande se Světlanou? Co pro ni vymyslí tentokrát? Kdo mu překazí plány? A kdo mu vytrhne na poslední chvíli trn z paty?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz