Ulice 20.1.2015 - 2742. díl

Petra s Oldou budou mít idylické ráno. Po včerejších slzách už nebude ani památky. Usměvavá Petra neservíruje Oldovi kávu přímo do postele. Zároveň ho ujistí, že jí jde především o něj. Pochopila, z čeho má obavy.

Petra si iniciativně najde na webu informace o mrtvičce a dokonce Oldovi i nabídne, že mu zajistí vyšetření u otce svého bývalého spolužáka, jenž je známou lékařskou kapacitou. Oldu to trochu zaskočí. Přestože se Petra o dítěti už nezmíní, Olda bude stále ve střehu. Hynkovi později ve fitku prozradí, jak mu s Dášou doma zavařili. Hynka to bude mrzet, ovšem na druhou stranu podpoří Petru. Podle něj není jediný důvod, proč by s ní Olda dítě neměl mít. Pro Oldu těch důvodů ale bude hned několik… Co Oldovi řekne na jeho dilema Lída? Co mu doporučí? Co Oldovi později navrhne Petra? Jaké řešení z jejich patové situace najde? A co si o tom bude myslet Dáša?

Rozina v nové třídě
U Maléřových bude ráno panovat mírná nervozita. Rozinu s Filipem čeká první den v nové škole, mezi novými spolužáky. Jako by už tohle samo o sobě nebylo dost těžké. Veronika jim naloží ještě víc svým rozhodnutím, že je do školy doprovodí, aby náhodou nezabloudili. Rozina i Filip to svorně odmítnou, protože si oba ihned představí, jak by to noví spolužáci brali. Veronika nakonec přeci jen trochu ustoupí. Slíbí jim, že úplně ke škole s nimi nepůjde. Pro Rozinu to bude i tak hodně náročný den. Vzhledem ke své introvertní povaze by byla ráda, kdyby mohla do nové třídy zaplout bez povšimnutí ostatních. To se jí však nesplní… Jak Rozinu noví spolužáci přijmou? Naplní se Veroničiny obavy? Jak zapadne do nového kolektivu Filip? A čím Rozinu večer zasáhnou její rodiče?

Gábinina velká novina
Pololetí se blíží, Tereza se chystá uzavřít studentům známky z češtiny. Všechny upozorní, že zítra mají poslední příležitost nechat se ještě vyzkoušet, pokud by si chtěli známku vylepšit. Lukáše to moc nepotěší, protože zítra se musí nechat vyzkoušet i z fyziky. Tereza však bude neoblomná. Zítřejší termín bude platit pro všechny. Zatímco Lukáš by si potřeboval kvůli známce zabojovat, Sabině dvojka na vysvědčení vadit nebude. Musí totiž zkoušet na další soutěž. Terezu potěší ujištěním, že se za ní zastaví její táta, aby jí omluvil další absenci právě kvůli hraní. Vzápětí Terezu pobaví i Ota, jenž bude zažívat krušné chvilky… S jakou velkou novinkou se vytasí Gábina? A čím Terezu nechtěně zasáhne Adriana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz