Ulice 21.1.2015 - 2743. díl

Simona si donese do práce oběd z domova, aby ušetřila. Jen co si ho ohřeje, zavolá jí Rudolf, že na ni čeká u Henryho. Simona se hned celá rozzáří a okamžitě za ním vyrazí. Jitka s Romanou budou jen žasnout, co s ní tenhle sympaťák dělá. Zatímco ony ji musí dlouho přemlouvat, aby s nimi k Henrymu zašla, Rudolfovi stačí jen pár vteřin.

Simona už dlouho nebyla tak šťastná, jako je v posledních dnech. Vztah s Rudolfem podle nich Simoně evidentně svědčí. Zvědavou Romanu bude zajímat, jestli už spolu ti dva i spí. Odpovědi na tuhle otázku se ale nedočká. Ovšem Romana nebude sama, koho bude Simonin intimní život zajímat. Prioritou dne bude i pro zamilovaného Rudolfa... Jaké překvapení Rudolf přichystá pro Simonu tentokrát? Proč si bude Simona kvůli němu dělat výčitky? S čím se svěří Jiřímu? Co jí její dobrý přítel doporučí?

U Maléřových přituhuje
Veronika s Martinem se u snídaně vrátí k včerejší nepříjemnosti s Rozinou. Oba bude mrzet, že jí nemohou vyhovět a zajistit jí, aby mohla chodit pravidelně jezdit na koni i v Praze. Martin připustí, že tohle podcenil. Myslel si, že se Rozina domluví někde na statku na stejných podmínkách, jaké měla v Loučce – že ji za výpomoc nechají na koni projet. V Praze ale nic takového možné není. A oni na to, aby jí platili jezdecký oddíl, bohužel nemají. Rozina nakonec těžké dilema, zda koně, nebo počítač, přeci jen vyřeší. Rodičům ráno oznámí, že chce raději nový notebook, který potřebuje do školy. Zároveň je potěší zprávou, že o koně taky nepřijde. Už je domluvená v Loučce, že na statek může chodit každý víkend... K jakému nedorozumění dojde ve škole mezi Rozinou a Frantou? Čím děti překvapí Martina s Veronikou? Proč se Rozina serve s Filipem? A proč Martin práskne doma dveřmi? Co všechno se u Maléřových semele?

Čekání na Romana?
Otova matka se už smířila s tím, že Tereza se zřejmě její snachou nestane. Přesto na ni nezanevřela. Když bude vařit Otovi do školy svou vyhlášenou svíčkovou, automaticky přidá porci i pro Terezu. Tu to potěší, ale úsměv jí vzápětí povadne. David jí totiž oznámí, že se dohodl s otcem Sabiny, že jeho dceru omluví u všech pedagogů, které učí. Terezu Davidova zpráva znatelně zaskočí, ovšem důvod svého vykolejení neprozradí. S výmluvou, že si musí ještě něco dodělat u sebe v kabinetu, raději vyklidí pole... Opravdu se Roman Tereze vyhýbá, jak si myslí? S čím se Tereze pochlubí Gábina? Kdo bude dělat Tereze dnes večer společnost? A na co nechtěně kápne Adriana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz