Ulice 29.1.2015 - 2749. díl

Rozina až ráno zjistí, jakou paseku jí nadrobily máminy lodičky, ve kterých vyrazila na ples. Veronika jí bude ošetřovat sedřené puchýře, aby mohla aspoň jakž takž chodit. Rozina však bude šťastná. Po dlouhé době si včera zase zatančila. A navíc ji Frantův kamarád přesvědčoval, aby s ním začala chodit do pokračovaček v tanečních.

Veronika Rozinu potěší ujištěním, že taneční jí zaplatí, i když teď počítají každou korunu. Filip má fotbal, ona bude mít pokračovačky. Aspoň to bude spravedlivé. Jen co se děti vypraví na Moravu, zajde Veronika za Simonou, aby jí dala opravené kalhoty. Ta okamžitě začne rozvíjet teorii, jak by Veronika u nich v Ulici mohla začít podnikat... Co vymyslí? Čím Veroniku zpraží Růža? Jak si padnou do oka Maléřovi s farářem Rybou? A jakým vysvědčením se pochlubí Rozina s Filipem?

Adriana ztrácí trpělivost
Adriana hned ráno zavolá do realitky, aby si domluvila schůzku s Drbohlavem. Asistentka ho však na jeho příkaz opět zapře. Aby se Adriany slušně zbavila a rozmluvila jí další návštěvu jejich kanceláře, slíbí jí, že jí zavolá, až se šéf objeví. Drbohlavovy instrukce však budou jasné. Pro Adrianu tam nebude nikdy. Adriana ale bude tušit, že něco nehraje. Po pár hodinách čekání jí rupnou nervy a do realitky se přeci jen rozjede. Tam zase narazí na Drbohlavovu asistentku, která jí rovnou oznámí, že šéf je na jednání mimo kancelář. Pravda ale bude trochu jiná... Jaký poprask Adriana v realitce způsobí? Dozví se pravdu o Drbohlavovi? Co jí doporučí Eddie? A jakou rošádu Adriana vymyslí?

Vysvědčení Franty a Emy
Liškovi budou dost netrpělivě očekávat zprávy od dětí, jak jim dopadlo vysvědčení. Jenže Franta i Ema si tentokrát dají na čas. Přitom Miloš už Emě telefon vrátil, takže nebude jediný důvod, proč by jim nemohla zavolat rovnou ze školy. Jako první prolomí bariéru mlčení Franta, jenž se odvážně ukáže v pekařství. Zuzana i Anča se na něj hned vrhnou, aby zjistily, jaké známky nakonec dostal. Vzápětí konečně zavolá i Ema... Jak Frantovi a Emě dopadlo vysvědčení? Proč budou Liškovi volat po dlouhé době kurátora? A jakou kulišárnu vyvede Franta Bedřichovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz