Ulice 30.1.2015 - 2750. díl

Adriana ví, co na Eddieho zabírá. Tak dlouho ho bude prosit a přesvědčovat, až přeci jen do Drbohlavovy realitky zavolá. Bohužel ani on nepochodí podle Adrianiných představ. Drbohlavova asistentka ho na svého šéfa nepřepojí.

Zklamané Adrianě dojde, že jí nezbývá nic jiného, než se do realitky znovu vypravit, aby se asistentce omluvila za své včerejší chování a požádala ji o pomoc. Podle Eddieho její příběh určitě zabere. Adriana si tím však nebude příliš jistá. Vlastně se jí i trochu uleví, když asistentku v kanceláři nenajde na obvyklém místě. Po chvilce čekání toho využije a zaklepe na dveře Drbohlavovy kanceláře. Ke svému velkému překvapení se s ním konečně i setká… Co všechno Drbohlav prozradí Adrianě? Opravdu je jejím otcem? Jak to tehdy bylo? A proč se Pešek oboří na Amálii právě kvůli Adrianě?

Zamilovaná Simona
Rudolf si ráno přivstane, aby mohl Simoně připravit snídani do postele. Tu ale jeho štrachání v kuchyni přeci jen probere. Jako malá však bude předstírat, že stále ještě spí, aby mu nekazila radost. Když konečně vstane, bude žasnout, co všechno Rudolf stihl. Ten jí naservíruje dokonce i čerstvé pečivo. Zároveň přizná, že si půjčil její klíče od bytu, aby mohl zajít do pekařství. Nic postranního tím myslet nebude, ovšem pro Simonu to bude dostatečný impuls. Rudolfovi dá hned náhradní klíče od svého bytu, aby k ní mohl kdykoliv přijít. Ráda by s ním byla o něco déle, jenže bude muset vyrazit do práce… Čím jí udělá Jitka obrovskou radost? Při čem se Simona zapomene s Rudolfem? A co na ní hned poznají Jitka s Romanou?

Krize mezi Milošem a Evou
Anča si posteskne před Veronikou, že Emino vysvědčení nebyla žádná sláva. Stále bude doufat, že Eva nakonec bude souhlasit s Eminým návratem na starou školu. Do debaty se jim přiřítí jak velká voda Nyklová. Oznámí jim, že by potřebovala, aby jedna z nich zůstala v pekařství déle. Růža si totiž zabouchla dveře od bytu a musí počkat na sousedku, u které má náhradí. Jenže Anče ani Veronice se to tentokrát moc hodit nebude. Obě už mají na odpoledne své plány. Veronika odjíždí za dětmi na Moravu a Anča by potřebovala být doma kvůli Knoblochovým, kteří mají přivézt Emu na víkend… Která z nich nakonec v pekařství zůstane? Jakou konspiraci Anča vymyslí kvůli Evě a Milošovi? Co na Evu praskne? A jak to bude dál s Emou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz